Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowany już nie

No to już po randce...

Polecane posty

Roman - ona jest zbyt poprawna na takie teksty :D Jak ja sobie żartowałem na gg, że mogłaby posprzątać za mnie po imprezie to się obraziła niemal, bo wzięła to na poważnie :/ Naprawdę niewiadomo co można powiedzieć przy niej, bo coś ją oburzy :/ Nawet gdybym przesadził jakoś, chociaż nie zdarza mi się to, to powinna jakoś zażartować z sytuacji...

Gość wcale sie nie dziwie
Albo jeszcze lepiej, umow sie na sexrandke z dwiema dziewczynami na raz. W wiekszym gronie beda szczere i wyluzowane.

Gość GIENTY ROMAN
Ale zaden tekst nie pogorszy sytuacji ;)

podszyw powyzej - spadaj do cholery. Nie stac cie na wlasny nick? Autorze - u mnie dziewczyna co sie obraza juz jest skreslona. Zawsze mi sie kojarzy z taka sucha oziebla rura.To juz lepiej na recznym. Przeciez jak chcesz miec dobry seks to musisz byc do tego wyluzowany i musisz wiedziec , ze taka dziewczyna wyczuwa w Tobie jakas pozytywna podstwawe.To nie tylko to jaka laska ma buzie /Przynajmniej ja tak mam/ To ze sie bedziesz musial umowic na inna randke , to tylko dobrze Ci zrobi. Trening czyni mistrza.

Ja tak wytrenowalem swojego wacka jezdzac na recznym ze spuszczam sie bez rozpinania spodni. :) Ty tez tak potrafisz.

do podszywa - to musiales dlugo trenowac..... gienty Roman - zadne teksty nie maja sensu. Po co sie wysilac skoro laska nie jest tego warta?

Gość GIENTY ROMAN
Ja uwazam, ze jednorazowo moznaby ja wybzykac :)

Roman - co chcesz bzykac? To przeciez gebe gazeta bedziesz musial zakryc zeby tej niezadowolonej miny nie widziec i pewnie uszy zatkac , zeby nie sluchac uwag , ze ja trzymasz nie tak , ze to brak kultury bo nie tak posuwasz.Widzisz sie w czyms takim? To nawet jak bedzie miala super cialo a bedzie taka sztywna to Ci sie chlopie odechce zanim w nia wejdziesz.

Nie "nic nie robic" . Oczywiscie , ze robic. Zorganizowac randke z inna.

Gość GIENTY ROMAN
Zwroc uwage, ze Zestresowany tak zapatrzony byl w jej twarz, ze zapamietal tylko kolor oczu :D Ja lubie wyzwania wiec bralbym sie :P

Gość GIENTY ROMAN
a całośc zakończyć obfitym wytryskiem na twarz :)

Randke z inna ale puszystka kobietka.

No to nie wiem nad czym ty sie chlopie jeszcze w ogole zastanawiasz. Pretensjonalna i sucha? To co bedziesz przez rok jej rachunki placic i wysluchiwac opierdolu za tresurze? To juz lepiej wplac jakas sume na biedne dzieci w Bieszczadach. Przynajmniej dobry uczynek zrobisz.

podszyw - ja widze ty znowu swoje. Roman - tak czy inaczej wykazywanie inicjatywy w stosunku do takiej jest bledem w sztuce. Bo to sie zaczyna , ze ona pierwsza nie zadzwoni.A potem bedzie eskalacja zadan. I to wyraznie napisala jaks na poprzedniej stronie.

Gość GIENTY ROMAN
Ale po jednym wydupczeniu moznaby ja zostawic i olac treserke ;) A moj podszyw dobrze napisal o obfitym spuscie na twarz :P

Jak do niej zadzwonisz / czy jakos inaczej nawiazesz z nia kontakt/ to na pewno przegrales.

Gość GIENTY ROMAN
Ale jej duma nie pozwoli na nawiazanie kontaktu wiec dupeczka stracona :P

roman - to przeciez na to lapie sie najwieksza ilosc frajerow , ze licza na to , ze chociaz raz zamocza.

Ja aż tak nie myślę o seksie w tej sytuacji. Po prostu bardziej zależy mi na tym, żeby być ze sobą. A seks to tam... Z czasem by przyszedł. Nie jestem jakiś napalony, że muszę jak najszybciej.

Gość GIENTY ROMAN
Zgoda ale jest jedno ALE... Ta mala podoba sie Zestresowanemu wiec dlaczego mialby nie zamoczyc jesli chce? :)

Gość GIENTY ROMAN
"seks to tam..." ? :o Zestresowany, jestes prawiczkiem czy jak?

Gość GIENTY ROMAN
Da na kolejnym jesli dobrze ja ograsz :P

Gość GIENTY ROMAN
A... no to bylo tak od razu... :) No to musisz za raczke pochodzic z jakas mila i wyrozumiala dziewczynka jakis czas bo jak zaatakujesz harda panne to jeszcze ci nie stanie i bedzie trauma :o

Gość GIENTY ROMAN
To nic tu po mnie bo ja moge tylko napisac jak na wydymanie panne wyrwac :D

Ale to nie chodzi o ilosc spotkac. Ile ma byc tych spotkan? 10 zanim cie pocaluje , nastepne 10 zanim pokaze ci swoeje cycki a potem jeszcze 10 zanim da ci sie objac? To przeciez chore. Uwierz mi - ona juz ci pokazala , ze jest sucha.. A ten seks pod musztre na pewno szybko ci obrzydnie. Nigdy nie byles z kobieta? Podoba ci sie - w porzadku. Ale tym bardziej do niej nie dzwon. Zostaw to tak jak jest. Najpierw sam wyjdz na prosta. inna randka. Potem dopiero mozesz nad czyms pomyslec. Ale i tak kazde Twoje zagranie bedzie na Twoja zgube.