Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilrks20

Źle odbierany...

Polecane posty

Jestem 2 miesiace z dziewczyna, pierwszy miesiac bylo wszystko idalnie w drugim zaczely sie niepotrzebne kłotnie i fochy. Niewiem co mam zrobić ale wydaje mi sie ze wszystko co powiem i co chce zrobic jest zle odbierane przez nia. Chce być z nia szczesliwy i wiem ze moge bo bylem pierwszy miesiac ale coraz bardziej sie zastanawiam czy to mozliwe. Nie umiem sobie z tym poradzic... Niestety:(

Gość martuskaaa
ja tak zawsze robiłam jak wiedziałam, że facet nie jest dla mnie, znudził mi się, lub chciałam być wolna, pewnie młodzi jesteście, więc polecam zakończenie znajomości, lub czekanie na to aż ona zerwie:)

Gość nnfgfn
pewnie ma kogos innego na oku, a toba sie bawi, jak zabawka. takie to baby sa, jak sie znudzi to szukaja nastepengo.

Gość martuskaaaa
może nie odpowiada jej układ z młodszym facetem, dla niektórych to problem nie do pokonania. Spaliście ze soba??? Jeśli można wiedzieć? Bo może to typ kobiety, która zdobywa facetów, żeby się przespać, później zostawia??

Gość bnbnn
pewnie tak. przed 30 jest to jej sie syzbko chce dziecka i szuka dla niego ojca, a innych po drodze zostawia... a ruchac sie chce baba:////// mysla dupa zawsze...

Gość emma baton
No co? Musisz dorosnąć :)