Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalal

Nie wiem jaką sukienkę wybrać do mojej sylwetki - dziwnej!

Polecane posty

Gość ulalalalal

Więc mam problem taki jak w temacie... Nie wiem jakie sukienki mogą na mnie dobrze pasować. Tzn kolor itd to ok, ale chodzi mi o krój, żeby podkreślić zalety, optycznie zmniejszyć wady. Mam 175, ważę 62 kg czyli chudziutka nie jestem, ale taka raczej szczupła. Mam szerokie biodra jak na resztę mojego ciała i ładne wcięcie w talii. Nogi długie i szczuplutkawo chude. Biust taki se w kierunku mniejszego, 75B. No i co ja mam zrobić żeby ukryć te biodra? Bo z jednej strony pokazałabym nogi, ale boje sie że podkreśli to też moje biodra ;/ Prosze o pomoc :(

Gość oleandriaaaaaaaaaaaa
A czemu ty chcesz ukryć biodra!! Kobiety martwią się, że nie mają bioder a ty je chcesz ukryć?? Masz idealny wzrost i wagę. Dla ciebie na pewno krótka, obcisła sukienka, tzn. przy ciele, nie jakaś bombka rozkloszowana ,

Gość ulalalal
ale one mi tak na dole siedzą i mam wrażenie że "obciążają" sylwetkę na przykład jak nałożę sweter, taki obcisły, za biodra trochę to tak dupiasto wyglądam, jakbym była kolumną bez niczego tylko z dupą i krótkimi nogami :( więc czy obcisłe sukienki nie zrobia tego samego?

Gość oleandriaaaaaaaaaaaa
nie zrobią, tylko buty na obcasach i voila.... A jeśli nie musisz być jakoś super sexy odtsawiona a bardziej trendy to polecam tuniki, odcinane pod biustem i luźno i prosto puszczone, tak żeby się właśnie na biodrach nie zatrzymywały, wydłużają optycznie nogi i można do nich nosić super buty.