Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowaaaaaaaa

cwiczenia, pytanie

Polecane posty

Gość kolorowaaaaaaaa

zapisalam sie na fitness. tzn cos podobnego z tym ze sa rozne zajecia w tym [na rowerach,pilates,joga, aerobic polaczony z tancem lub boxem czy tez rozne mixy] i tu moje pytanie. bede chodzila na nie codziennie [pon-piatek] na poczatek 5 tygodni codziennie minimum na dwa rozne tzn 2 godziny. sa rozne intensywnosci niektore bardziej wyczerpujace inne mniej i kazde na inne pratie wlasciwie. myslicie ze pomoze mi to zrzucic kilka kg? oczywiscie do tego dieta?

Gość wiewiorae
mysle,ze calkiem sporo tak na zdrowy rozum bo raczej sie nie znam z innego pkt widzenia :P.

Gość cep
mam nadzieje ,że nie chcesz stać się kolejnym wieszakiem przez to :D

Gość kolorowaaaaaaaa
nie, wieszakiem nie chce i raczej mi to nie grozi :P chce zrzucic troche cialka by na wiosne ladnie wyglada ci przy okazji przedwewsyztskim zapobiec corocznemu zimowemu tyciu :P

Gość kolorowaaaaaaaa
?:(

Gość fghfgtr46456
Bardzo Ci pomoże. 2 godziny dziennie to idealny czas. jak nie dasz radycałych 2 h, to możesz ćwiczyć w dzień 2 razy po minimum godzinie. dieta taka, że unikasz cukru i tłuszczu. jesz 5 małych posiłków. Naprawdę małych - sniadanie kromka chleba lub jedna kajzerka z wędliną, rybą białym twarogiem, Daniem. Na objad: ryż, kasza (jaką lubisz), np, do gulaszu. Dużo warzyw i surówek. Mniej owoców. Kurczak, ryby, indyczka, raz w tygodniu wołowina i raz w tygodniu wegetariańsko. O wieprzowinie, parówkach, cienkiej kiełbasie zapomniej. smaż na wodzie i oleju.