Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geeg

co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość geeg

czy 19 latek ktory zamiast normalnej muzyki jak techno czy hiphop woli sluchac chopina jest pojebany? bo znam takiego jednego i mysle ze jest pojebany skoro woli sluchac chopina zamiast porzadnej muzyki

Gość niezwykła fanka M.Jacksona
ja myślę że słuchanie hiphopu jest równie głupie co słuchanie chopina :D:D :classic_cool: porządny 19 latek powinien słuchać rocka indie electro albo ostatecznie trance/techno :o a nie manieczki i peja :/ :/ chyba że żyjecie w dresowym świecie

Gość geeg
13:14 [zgłoś do usunięcia] śląski MISTRZ (best_man_in_the_world@gazeta.pl) wszystko czo lekko niszowe podoba się poważnym kobietą, dlatego uważam, że masz wielkie szanse umówić się z jakąś na spotkanie nie zrozumiales mnie to ja tu jestem kobietom i ten koles sie ze mna chce umowic

Gość zdecydowanietak
no i raz w miesiącu przerzeznikować sie dismemberkiem albo morbidem :classic_cool: sorki miało być raz na tydzień :o

geeg powinnaś docenić to, że chłopak jest inny od wszystkich, że ma swoje zainteresowania i nie jest dresierzem lub innym debilem. z drugiej strony, jest szansa, że właśnie tą muzyką chcę zaszpanować a tak na prawdę słucha Dody :classic_cool:

Gość geeg
"z drugiej strony, jest szansa, że właśnie tą muzyką chcę zaszpanować a tak na prawdę słucha Dody " czyli jest nadziej że nie jest pojebany, a tylko szpanuje niezbyt udanie?

jest szansa, ale nie powiedziałby aby ktoś kto słucha muzyki klasycznej jest poje..... wychodzi na to że ty jesteś discomułem i po prostu chłopak jest dla Ciebie z za wysokiej półki. Powinnaś raczej na mieście (pewnie wsi) rozejrzeć się za jakimiś starymi Golfami z niemiec :classic_cool:

Gość zapoznaj mnie z nim

Gość poganiacz klawiszy
mój kolega słucha muzyki z lat 60 ,70 i był w telewizji jaka to melodia

ha ha ha HA HA! ty mizerna istoto nazywasz techno i hip hop porządną muzyką?! Ja też wolę słuchać Chopina zamiast tego gówna, mądry chłopak!

Gość geeg
ja słucham mandaryny a temu pojebowi sie nie podoba . wiecej mu nie dam! z powodu nizgodności charakterów

Gość geeg
skoro mnie róha to ma obowiązek słuchać mnie bezwzględnie i tego co ja słucham też!jak nie to wypad . szlaban na doope

Gość dragosteadintei
a ja bym się wolała umówić z Chopinem a nie z jakimś marnym fanem :o

Gość ahergv
13:14 [zgłoś do usunięcia] śląski MISTRZ (best_man_in_th e_world@gazeta.pl) wszystko czo lekko niszowe podoba się poważnym kobietą, dlatego uważam, że masz wielkie szanse umówić się z jakąś na spotkanie nie zrozumiales mnie to ja tu jestem kobietom i ten koles sie ze mna chce umowic dajta spokój kobietą ich nie obchodzi co słuchata ja tesz jestem kobietom i mam na to wy-eb-ne

Gość my z Frankiekm menżem
moim słuchawa churu kościelnego i je git