Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa.....

do ekspertek od włosów

Polecane posty

Gość nieszczesliwa.....

dzisiaj pomalowalam wlosy farba garnier ciemny blond jednak wyszly mi takie ciemne( prawie czarne) . fryzjerka mi rozjasni dopiero w poniedzialek. wstydze sie tak wyjsc z domu . czy sa jakies naturalne , domowe sposoby zeby je rozjasnic??

Gość nieszczesliwa./.
czy ktos wie?

Gość TO JEST NIEMOŻLIWE
:O

to nie lepiej pczekac do pniedzialku? dziewczyno mozesz narobic sobie biedy jak zaczniesz eksperymentowac w domu, a nie mozesz zalozyc takiej szmacianej opaski na wslosy tzn na czolo, ja tak czasami robi mam jasny blond a zakladam czarna opaske, zaloz sobie jakis jasny kolor to ci rozjasni twarz mozesz soebie z tylu wlosy jakos spiac w kok albo kucyk i do tego zaloz jakies fajne duze kolczyki np i bedzie super, nie mam zdjecia to bym ci pkazala o co mi chodzi

Gość dxfghjklokjhgbfhjk
nie ma niestety i nie polecam wody utlenionej najlepiej poczekaj na profesjonalna pomoc fryzjera! Szkoda włosów:)

Gość nieszczesliwa....
moze jakos przezyje ,dzieki za odp. ;>

lepiej poczekaj do poniedziałku kiedys farbowałam kolezance na blond bo się uparła a była ciemna blondynką i po drugiej farbie blond wygladała jak kurczaczek musiałyśmy zrobić płukankę a potem do fryzjera leciała