Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASRIKKKA

ja i mój chłopak

Polecane posty

Gość MASRIKKKA
no ze np. jest chory teraz wiec moglby sie zle poczuc no takie mam glupie mysli ..

Gość ewciaaaaaaaaaaa
probował i było mi ciężko, każdą noc ryczałam ale sobie przypominałam co mi robił, jak się przez niego czułam i że nie jestem szmatą żeby tak mnie traktować

Gość eqo
nie martw się, brak fervexu nie wpędzi go do grobu :) może jestem zbyt bezpośrednia, ale jesteś przewrażliwiona na jego punkcie. On ci wyjeżdża z takimi tekstami a ty i tak do niego wydzwaniasz. Martw się, ale nie pokazuj tego po sobie. Mam nadzieję, że chcesz coś z tym zrobić, a nie tylko dostać wsparcie typu "biedna dziewczyna". Jeśli nie będziesz działała, nic się nie zmieni, a ty będziesz tylko torturowaną psychicznie kobietą

Gość MASRIKKKA
chce cos zmienic tylko boje sie ze nie starczy mi sil na niepokazywanie tego ze mi zalezy. Dzis mialam pojsc do niego i jak nie pojde on bedzie zly ze on przychodzil jak ja sie zle czulam a ja go zlalam

Gość eqo
zlej niech będzie zły i jeszcze powiedz za co! nie bój się, to się nie może źle skończyć

Gość ewciaaaaaaaaaaa
zacznij go traktować tak jak on Ciebie

Gość MASRIKKKA
tak mi ciezko. Nieraz zaczynam wierzyc ze jestem tak do niczego

Gość eqo
nie jesteś tylko jemu pozwalasz zbyt wiele dobrze, powiedz czy postanawiasz coś z tym zrobić? i co?

Gość ewciaaaaa ma rację
posłuchaj doświadczonej kobiety

Gość MASRIKKKA
postanawiam i wiem ze nie dam rady sobie .. jestem za slaba psychicznie

Gość eqo
wmawiasz sobie lepiej dać się molestować psychicznie, prawda? a później kiedy facet zostaje twoim mężem będzie traktował cię jak zwykłą szmatę do podłogi? pewnie, wszystko jest lepsze, najważniejsze to żeby z nim być

Gość ewciaaaaaaaaaaa
teraz to zaczynasz mnie denerwować, ja nie wiem za co Ty chcesz z nim być, nawet postarać się nie chcesz... widać lubisz być traktowana jak szmata bo inaczej nie można tego nazwać

Gość eqo
zresztą, już cię traktuje a ty za wszelką cenę starasz mu się przypodobać nie widzisz, że popełniasz błąd?

Gość MASRIKKKA
bede starala sie odpuscic ..

Gość eqo
starać się to za mało, podejmij się jakiegoś celu, postaw jakieś cele, podejmij decyzje chcesz sobie za wszelką cenę wmówić, że nie dasz rady, ale my tutaj wiemy, że to nie prawda

Gość eqo
chociaż obiecaj, że nie zadzwonisz do niego dzisiaj ani jutro i że nie pójdziesz do niego i nie będziesz prosiła się o tą śmieszną namiastkę miłości

Gość eqo
i wyłącz tel. żeby cię nie kusiło kiedy pan i władca zadzwoni, żeby powiedzieć, że ma ochotę cię widzieć

Gość MASRIKKKA
mienaly 2 godziny a ja juz ledwo wytrzymuje...ehh dlaczego on jest taki silny

Gość autorko dobrze radzę
Tylko do niego nie idź...

Gość eqo
pozwalasz sobie i pytasz dlaczego on jest taki :)? słuchaj, ja też nie mam siły za wszelką cenę chcesz być wycieraczką to nią bądź? myślisz, że jeśli nic się nie zmieni to on będzie cudownym mężem i tatusiem? wiesz ile kobie tak się łudziło? a teraz tkwią w związkach bez sensu bo nie mają się gdzie podziać.

Gość eqo
jeśli sama sobie nie poradzisz, a my nie dotrzemy do ciebie to proponuję poszukać psychologa - specjalisty od nerwic

Gość MASRIKKKA
najgorszy jest ten strach bo przez tyle czasu zle sie czulam a teraz kiedy odnalazlam w pewnym sensie siebie i znowu widze sens zycia zacznie sie cos walic i znowu wroce do tego strasznego stanu. Boje sie tego

Gość primamoda
dziewczyno obudź się! to nie jest łatwe ale możliwe. wiem co mowie-do odejścia od faceta dojrzewałam rok! ale to zrobiłam od 5m-cy lata za mną,niby zrozumiał ale ludzie się aż tak nie zmieniają odejdź i nie wracaj odsmażane kotlety nie smakują tak samo

zostaw go w cholerę ! jestes silna i dasz sobie radę :) bo niby w czym Ci jest potrzebny taki terrorysta?