Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska Ewka

Ile razy zdradziłyscie swoich partnerów?

Polecane posty

Gość jeszcze nie zdradzilam
ale czasem to mnie tak wkurwia ze załuje ze nie zdradzilam....naprawde w momentach w ktorych jest nieprzyjemny i nie mily zaluje ze jestem wierna bo inaczej kiedy on jest zlosliwy ja zamiast ryczec bym sie pod nosem smiala:) hahahahaha....a tak to poki nie zmadrzeje bede ryczec...

Gość nie napisze nicka.....
właśnie przed chwilą było małe co nieco z przyjkacielem meza dodam mąz w sypialni spi po pijaku a ja z kolegą w kuchni

Gość ja niestety
zdradzilam mojego meza raz. wtedy nie bylismy malzenstewem zaczynalismy sie spotykac ale mielismy juz wobec siebie powazne plany. nie wiem dlaczego to zrobilam bylam pijana w rozterce w jakies kurde euforii...... nigdy mu o tym nie powiedzialam i nie powiem.

Gość ja niestety...
aha wiem ze niektore laski tutaj co pisza to przesadzily bzykaly sie i nawet nie wiedza z kim zdradzily i nie wiedza ile razy ale wy faceci nie jestescie lepsi tak naprawde wszyscyjestesmy tacy sami. to jets brutalna prawda tak naprawde niewazne ile zdradziles razy ja zdradzilam raz i tak narawde pewnei nie roznie sie od tej co zdradzila 20 razy... zdrada to cos opkropnego pozostawia pietno na czlowieku. nie rozumiem tylko jednego skoro zdradzila 20 razy to po co jest z tym facetem jeszce?

To skoro dla was jest to takie okey to nie macie nic przeciwko jeśli wasz mężczyzna idzie z innymi panienkami do łóżka albo ma za sobą tylko oral bo to nie jest zdrada jak to tutaj jedna kafeterowiczka ujęła;] A skoro tak jest to po co wam ten cały związek?Na pokaz przed rodziną?

Gość Zwiarowiany Kopciuszk
Mam 4 letni staz malzenski, zdradzilam okolo 18 razu- tyle razy mialam kogos innego

Gość ja nigdy nie zdradziłam
mimo iż nuda jest w związku, brak zrozumienia i wogule jest do kitu a mimo tego nie zdradziłam, nie zdradzę i tyle, ale co z tego że jestem taka uczciwa jak on twierdzi że go zdradzam

Gość tak osbie zdradzam
A może jakaś chce że mną zdradzić, jakby co jestem z pomorskiego

Gość wierna już na zawsze
Ja byłam dotąd w 4 poważnych związkach, trzech z nich zdradziłam raz, jednego dwa razy. Ale to było dawno i bezpowrotnie przeminęło, teraz jestem pewna, że poprzednich partnerów nie kochałam. Obecnego kocham nad życie i wolałabym się zabić niż go zdradzić. W grudniu 2011 bierzemy ślub :) Zatem jeśli się naprawdę kogoś kocha, można się zmienić, ustatkować, przestać pragnąć znaleźć się w objęciach innego. Ja nie wyobrażam sobie teraz dotknąć kogokolwiek poza moim narzeczonym. Ale do tego trzeba dojrzeć, tego Wam, zdradzającym nadal, życzę. Pozdrawiam ;)

Gość zdrada jest bez sensu
nie zdradzałam nigdy i zdradzać nie będę, bo takie mam obyczaje jestem wieloletnią mężatka zarówno miłość i wierność wynika z mojej decyzji i to się sprawdza

Gość sasetka 1988
A ja zdradzilam tylko jeden jedyny raz i bardzo tego zaluje....1Brata z 2bratem. Obydwaj mnie pociagali...bardzo tego zaluje...ale wina jest chyba obopolna

Gość Jajajjajajajaajajajjajaja 1969
Ja jezeli juz zdradzalam to tylko anal bo sie szanuje!!!

tak sobie czytam i czytam.....i oczom nie wierze....4 lata mężatka i tyle numerków... mam pytanie do tych co zdradzili wiecej niz raz, czy ci z którymi zdradzaliscie podobali sie wam czy poprostu zrobiliscie bo "byla okazja"?

nigdy nie zdradzilam chociaz lubilam sex gdy bylam "wolna". bedac w zwiazku szanuje partnera a zdrade uwazam za cos wstretnego. ale co, tez jestem ku**a bo lubiłam sex?

Gość aaaaaaaasss
Butchers Hook - tak bo wg ciebie tylko faceci mają prawo do zdrady, a kobieta powinna byc karana karą śmierci za taki wystepek. rzygać mi sie chce jak czytam takich moralistów od siedmiu boleści

Gość vfrrttreew
a seks z kimś trzecim jak nie łączyła mnie z meżem jeszcze przysiega małzeńska to też zdrada?? No to tak: 2 razy calowanie z miziankiem w okresie narzeczeńskim przed okresem narzeczeńskim ale chodziliśmy już- raz seks i w małzeństwie raz seks Z tego wynika że niezła lafirynda ze mnie o zgrozo:(

Gość Ononatopeja
Ale z was kurwy i jeszcze się licytujecie i chwalicie " ja 10x a ja 100x" Żałosne kurwy i tyle.

Gość OrKan
Zawsze zastanawiałem się jak to jest mozżiwe kiedy się jest w stałym związku.............

Nie wiem czym tu się chwalić?Jestem cztery lata po ślubie i ani razu nie zdradziłam mojego męża i nie zamierzam tego robić.W końcu po to przysięgałam mu wierność:)

facet wyjatkowy juz ci odpowiadam jazdradzilam bo chcialam zdradzic a moj byly jest dlamnie smieciem nic niewartym i gdybym z nim jeszcze byla bym go znow w rogi walnela nie bede tu wymieniala czym sobie zasluzyl bo miejsca by zabraklo

Gość sssuszi
Do gory bo ciekawe