Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o spacerówkę.

Czy któraś z mam używała w Polsce spacerówki parasolki dla noworodka?

Polecane posty

to na pewno tez decyduje o cenie ale w paryzu tez bardzo duzo ich jest, polowa paryza nimi jezdzi, bo jako jedne z nielicznych wozkow wchodza w bramki do metra :) a jednak cena pozostaje wysoka ...

Yup... być może. :)

Gość maclaren
ma otoczke jeszcze ale nie widac jej na tym zdjeciu a to na nozki to nie spiworek tylko kapa nakrycie spiworek dokupilam osobno rozowy tez maclarena za 40euro. teraz jest wyprzedarz tych wozkow bo tak to sa po 350euro a winnych sklepach nawet i drozsze. jedna z osob stwierdzila ze maclaren xlr. wyglada jak kwadraciak mi tam sie podoba tylko troche ta buda mogla by byc zaokraglona :) ale wozeczek jest superr dobra firma i rewelacyjny wyrob oraz szczesliwi posiadacze

No dobra, ale jak wygląda ta otoczka na nóżki, bo jakoś nie mogę jej sobie wyobrazić? :) Jakiś opisik/wizualizacja? Pleeease... :)

Ten różowy śpiworek wygląda dokładnie to samo, jak to co nazywasz okryciem na nóżki w tym szaro pomarańczowym wózku z wcześniejszego linku. Czyli to okrycie na nóżki to jest ta cała 'otoczka na nóżki', o której piszesz, tak?

* tak samo

nie wyglada to tak samo jak ten rozowy spiworek bo spiworek jest pod dzickiem i przykrywa sie od gory a to co jest dodane do wozka jest tylko doczepiane na zatrzaski i przykrywa tylko nogi dziecka. maclaren ma racje to fachowo nazywane przez irl, jest< otoczka> w tlumaczeniu nie dokladnym bo dokladnie nie da sie tego przetlumaczyc a nie spiworem jak wy to tutaj nazywacie. ogolnie wozek jest w deche i polecam tylko nie wiem jak w polsce sie sprawdzi bo mieszkam w irl. od 7 lat. pozdrawiam

Zosiozol, możesz mi więc powiedzieć (lub ktokolwiek z was) jak wygląda (lub czym jest) ta cała otoczka, o której piszecie? Czy to jest w końcu ta dopinana osłona na nogi, o której tu piszesz? TAK/NIE?

To jest to cosytoes?

otoczka jest nie wiem jak wam to wytlumaczyc ale z tego co iwdac to maclaren polski nie ma tego :( a to co jest w wozku to nie jest spiworek tylko okrycie na nozki a spiworek to osobna rzecz ktora mozna dokupic

A jak to się zwie z angielska? Może tak będzie łatwiej. "Cosytoes" może?