Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bronka bez ogonka

Smutna prawda?

Polecane posty

Ostatnio jeden z wykladowcow powiedzial nam (apropos tego, ze juz w tym roku konczymy studia), ze prawdziwy pech wyksztalconych dziewczyn polega na tym, ze jak taka wroci do swojej miejscowosci z tytulem mgr czy nawet dr, to miejscowi faceci natychmiast zaczynaja ja postrzegac za osobe nie do zdobycia :( Myslicie, ze to prawda? Ja raz mialam okazje przekonac sie, ze cos w tym jest ale nie generalizuje. A jesli faktycznie tak jest, to dlaczego? Licze na opinie Facetow :D

no to zalezy wszystko :) Jesli bedziesz dawac zimne spojrzenia i ogolnie unikac kontaktu wzrokowego to ciezko moze byc. Ale tak pozatym to tytul sie raczej nie liczy w tych sprawach.. :)

a zresztą szukaj sobie kogos z podobnym wykształceniem 🖐️ ja mam tylko srednie więc tacy jak ja by u ciebie szans nie mieli :P

No i tu wlasnie wychodzi to, o czym mowil nasz doktorek - a dlaczego uwazasz, ze nie mialbys? Jesli tylko nie jestes nierobem bedacym na utrzymaniu Rodzicow, to mialbys :)

Ogolnie to wiele osob z nizszym wyksztalceniem niz Twoje moze uwazac sie za kogos gorszego, bo spoleczenstwo jakby nie patrzec narzuca nam pewne normy. Ale mysle, ze nie tyle wyksztalcenie co inteligencja ksztaltuje zwiazki - wiec raczej problemu nie powinno byc :)

Wyobraź sobie taką sytuację,ty idziesz szosą do swojej wioski i niczym pan Tadeusz wracasz po długiej emigracji i nagle twoje piękne krajobrazy zasłania morda Kaziuka!!Wysiada on z swojego wysłużonego ursusa c-330,ubrany jest w flanelową koszulę i gumofilce i ze słodkim uśmiechem mówi ci dzień dobry a ty ubrana w markowe seksowne ciuchy i szpilki i jaka jest twoja reakcja?

Gość eqrwefwer
a'propos powinno być ,panno która w tym roku konczy edukację w szkole wyższej.

Gość eqrwefwer
Bronka bez ogonka -----moze byc a propos,ale nigdy nie może byc tak jak Ty napisałas razem :-) apropos,więc chyba pilną uczennicą nie byłas :-)

Gość eqrwefwer
Mnie nic nie boli,tylko jak zaznaczasz,ze studijesz i juz jestes bliska ukonczenia,to staraj sie wypaśc pozytywnie :-)

Gość creama nie słuchaj bo on
nawet matury nie ma :O🖐️