Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa wiśnia

Piję drina i placzę... Tak bardzo nie nawidze swojego życia...

Polecane posty

Gość malinowa wiśnia

Chce stąd odejsc !

Gość militarna kurtka
nie pierdol, wypij jeszcze kilka i zobaczysz same plusy 🖐️

Gość quarter past nine
opowiedz może co się stało, ulży Ci

Gość a co ci lezy na sercu
opowiadaj, wiele osob ma do kitu nie jestes jedyna(y)

Gość ja tez mam do kitu
czasami to dzielnie znoszę a czasami wymiękam i łapie doła. opowiedz co tam sie stało moze jakoś Ci pomożemy

Gość witaj w klubie..
zycie jest do bani...dlatego najlepiej sie najebac i poczytac kafe ...poprafia sie nastrój ze inni tez maja przejebane:/

Gość ciiii malinka pewnie pisze
;)

Gość mam w nosie
piję bo chcę zopomnieć o wszyststkim

Gość mam w nosie
trzy próby samobujcze mam za sobą jedno co mnie powstrzymało to dziecko

Gość malinowa wiśnia
Jestem DDA, mam problem z uczuciami, z ich okazywaniem... Miałam szanse spotkac sie z chłopakiem ktory od dawna chodzi mi po głowie i ja jemu - z tego co mówi, ale wczoraj na niego nakrzyczałam na gg, a on tylko szukal pretekstu do spotkania, dzisiaj sie nie odzywa ;( jest mi smutno bardzo, wgle dużo bym musiała napisac czemu nie nawidze swojego zycia, i nie chodzi tylko o tego chopaka...

Gość mam w nosie
jak mówią do trzech razy sztuka a później nauka, źle wybrałam a teraz wolę odejść, bo tak dla wszystkich będzie lepiej

Gość mam w nosie
ja zawsze pierwsza wyciągałam rękę, a teraz się duszę, bo nie jestem soboba od już ładnych paru lat

opamietajcie sie dziewczyny! mozna przez chlopaka poplakac ale zeby od razu tak? ja tez bylam mloda i tez plakalam nie raz przez chlopaka . zycie jest zbyt piekne zeby sobie samemu je odbierac. zadzwon do niego pierwsza i wyjasnij sprawe.jezeli bedzie chcial sie z toba spotkac i porozmawiac to super a jesli cie oleje to splaw chama widocznie nie jest ciebie wart. powodzonka

Gość malinowa wiśnia
U mnie nie jest totylko sprawa chłopaka... Z jego powodu jest mi po prostu przykro... Ale zabijac sie nie chce... Mam rodziców alkoholików z którymi musze mieszkac, bardzo stresującą pracę która niedługo mnie zabije... Wiem, zaraz zapiszecie zeby sie wyprowadzic, zmienic prace, ale jak sie komus radzi to wszystko jest takie proste... A w rzeczywistosci nie !

Gość logiczna niewiadoma
To chyba ja mam bardziej zjebane życie niż wy wszyscy razem wzięci :( wczoraj się najebałam i jest jeszcze gorzej, zresztą nawet wczoraj nie było dobrze, w ogóle to żałuję wszystkigo co zrobiła w swoim życiu. Autorka ma tylko problemy miłosne, a ja nigdy nawet nie miałam chłopaka i chyba sama ich od siebie odpycham :/

Gość malinowa wiśnia
chyba nie przeczytałas mojego wyzszego postu gdzie wyjasniłam ze nie chodzi o kłopoty miłosne...

Gość logiczna niewiadoma
rzeczywiście to przeczytałam później, ale i tak nie uważam, żeby moje życie było kolorowe, a na dodatek tego oblałam przedwczoraj prawko i jakoś trudno uwierzyć mi w to, że kiedyś je zdam, poza tym studiuję coś co mnie absolutnie nie interesuje i mam samych fałszywych ludzi na uczelni...

Gość Gretchen Morgan
tez bym sie napiła...

Gość malinowa wiśnia
Ja tez nie uwazam zeby moje zycie bylo kolorowe... ;/ wrecz przeciwnie ;/ ja tez mam naokolo samych falszywych ludzi...;/ nawet nie mam nikogo z kim mogłabym gdzies wyjsc ;/