Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frerregrte

facet kocha tylko raz

Polecane posty

Gość nfntr544545
romansidla to wasza tepa wymowka, bo sami skaczecie z partnera na partnera... niedojrzali emocjonalnie.

Gość frerregrte
dokładnie tak, bo z żadną inną dłużej nie był... nawet mówi mi że czuł takie cudowne ciepło jak się do niej przytulał i myślał że już nigdy tego nie poczuje, a teraz czuje sie tak samo jak przytula sie do mnie :) ja wiem, że on mnie kocha, ale mimo to czuję się "tą drugą, gorszą"

Gość frerregrte
tak, mówi że mnie kocha

Gość frerregrte
i w kakao zapycha :P

no to jak mowi, ze kocha i ze jest mu dobrze to nie przejmuj sie przeszloscia. bylo minelo. Ty pewnie tez masz za soba bylych.

Gość olarararra
ma do niej sentyment i tyle! gdyby do ciebie napisala sms twoja jedyna milosc sms, osoba z ktora bylas najszczesliwsza na swiecie, to polecialabys do niej? bo ja tak! czy on polecial? NIE!

Gość frerregrte
mam nadzieję, że nie mam racji, dramatyzuję i histeryzuję niepotrzebnie i szukam dziury w calym

Gość olarararra
oj tak! idz lepiej spac, i pomysl o czym przyjemnym! zyj przyszloscia! pamietaj, ty prawdopodobnie jestes jego miloscia zycia! a nie jakas exxx.. phi! acie tylko pieknych wspolnych chwil przed soba!

Gość frerregrte
dzięki za rozwianie wątpliwości :) dobranoc i dzieks jeszcze raz :*

Gość Niedługo już
Nie lubię słowa "facet".

Ja kocham szalenczo na zaboj.jest calym moim swiatem.jest druga i mam nadzieje,ze ostatnia

Gość jarmund zubrzycki
popracuj lepiej nad własną samooceną zamiast isc na łatwiznę i kwilić na forach netowych

Oczywiscie róznie bywa w takich sytuacjach ale w Twoim wypadku mi sie wydaje że Ty sobie to wmawaisz, Bo przecież on nie stara się o kontakt z nią , pzreciwnie - unika tego kontaktu. Myślę że chciał Ci się na poczatku zwiezyć i komuś wyrzucić to co go bolało a takze może poprosić między słowami zebys i Ty go nie zraniła bo jest wrażliwym człowiekiem. Życie werfikuje nasze wybory i pół roku to za mało żeby coś stwierdzić

A ja mam bardziej skomplikowaną sytuację :/ Mój utrzymuje kontakt z nią, na poczatku naszego związku rozmawiałam z Jego dziewczyną i powiedziała mi, że mam się od niego odczepić, bo ona jest z nim już 1,5 roku. Po tej rozmowie spotkałam się ze swoim mężczyzną, oczywiście okazało się że już z nią nie jest. Po pewnym czasie odbyła się kolejna rozmowa z jego ex, powiedziała, że on zawsze będzie ją kochał i że rżnąć wiele, ale kocha tylko jedną. Ona ma teraz kogoś, nie chce z moim facetem już utrzymywać kontaktu, dała mu spokój. To teraz ten mówi że i tak on od czasu do czasu napisze do niej co u niej słychać, żeby jej zrobić na złość. On mówi, że ona go kocha, a ona ze on ją. Nie rozumiem już tego, co to ma w ogóle znaczyć? Gdy wcześniej prosiłam go, żeby nie utrzymywał z nią kontaktu, to powiedział, że będzie, bo ją lubi. Nie wiem co zrobić, BARDZO PROSZĘ O RADY ;/

Shemsss nija bym oboje wyrzuciła ze swojego życia bo moga Ci tylko krzywdę zrobić. Nie ma poco kosztem swoch nerwów brać w zagrywkach tej rypniętej dwójki.

Gość 214578
pewnie, ze facet kocha tylko raz.