Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie płaccccze

Ja myślałam, że to Ten Jedyny, a on po prostu chciał mnie przelecieć...

Polecane posty

Gość a po czym poznałaś że on
"a po czym poznałaś że on tylko chciał Cię przelecieć ? Niektórzy są tak dobrymi aktorami że cieżko to wyczuć. kratka w paski no to przecież pytam, jakie są te znaki? bo ja nie wiem" Ale ja pytam autorke topiku :P

Gość najgorsze ze przez to macie
pol roku albo rok moze sie wstrzymac, a nie dawac tylko po tygodniu albo dwoch tygodniach jak jakas ladacznica

Gość 212121dv
dokladnie, a dzisiaj od razu chca sie wszystkie jebac... po miesiacu nawet, bo je pizda swedzi... a nic milosci nie ma... wyzwolone, nowoczesne kobiety.

Gość nie obrazaj kobiet
szmaty, nie kobiety...

Gość kratka w paski
wiem, ze pytasz autorkę, ja tez ją pytam :)) pól roku, rok? sorki, to wersja dla licealistów chyba; zaden normalny facet powyzej 20 a przed 50 rokiem zycia nie wytrzyma tyle w celibacie; ja z tym moim chodziła prawie 3 m-ce zanim do czegos doszło; do "przyzwyczajajcie się dziołchy" - może masz rację, choć mylse, ze tamten to akurat taki typ był, co to zalicza raz i się zmywa, a naprawdę był niezly jesli chodzi o podryw, full profesjonal :)) to bylo kilka lat temu; wczesniej miałam chlopaka przez 3 lata, teraz tez się z kimś spotykam od prawie 4 lat (akurat tylko na seks, ale to tym razem moja decyzja i on o tym wie!), więc chyba az tak beznadziejną kochanką nie jestem :))

Gość malinowa konfitura
taaaa już widzę, jak chłopak TEŻ czeka pół roku albo rok zresztą nie demonizujcie seksu! Kurde czy to jest jakieś przekleństwo? Ludzie jak się kochają chcą być w pełni ze sobą, mają odliczać dni i miesiące, bo tak wypada? Żeby potem nikt kobiecie nie dowalił jak coś się zrypie, że to dlatego, że poszła z kolesiem do łóżka?

Gość najgorsze ze przez to macie
jak dajecie tylko facetom po 30stce o 10 lat starszym to wasza wina. a po 3 miesiach nie mozna mowic o zadnej milosci, jestescie strasznie szybkie, a potem sie okazuje, ze jak macie 25 lat to w was ladowalo 10 facetow. a w liceum sie jeszcze seksu nie powinno uprawiac, bo seks jest dla doroslych ludzi

Gość najgorsze ze przez to maci
robcie sobie co chcecie, ale potem to my musimy miec dziewczyny, ktore mialy wielu partnerow

Gość do 2121 cos tam
a ty jestes nedzna podrobka mezczyzny, facecik ktory chcialby tylko dziewice bo ona ne jest w stanie wytknac mu bledow, wszystko co ona robi uwaza za super bo nic innego nie zna! boisz sie porownan do innych, sam pewnie chcialbys bzykac bez zobowiazan ale na zone tylko dziewica co? pewny siebie i swoich umiejetnosci mezczyzna nie zwraca uwagi czy jego kobieta miala 1, zadnego czy 10 partnerow, ich liczba go nie interesuje! bo on wie ze jest super, ze zawsze moga sie dopasowac i nie boi sie porownan, nie ma kompleksow a nie tak ty nedzna imitacjo faceta

Gość malinowa konfitura
nie, potem macie dziewczyny, które zostawiacie i dlatego one mają wciąż o jednego partnera więcej

dla mnie taka co miala 10 partnerow nie jest po prostu porzadna, bo na pewno nie kochala kazdego z nich. ja jestem prawiczkiem i jakbym na taka trafil i sie w takiej nie daj boze zakochal to bym chyba sobie gardlo poderznal

Gość do najgorsze przez to ze macie
jestes niespelna rozumu, prawik to ok, moze wymagac dziewicy jak sam nie bzyka, ale to nie zmienia faktu ze powinenes sie leczyc psychicznie

Gość malinowa konfitura
A kto tu mówi, o kobietach, które miały 10 partnerów? czy któraś tu z dziewczyn coś takiego napisała? Cały czas mówisz więc o sytuacji hipotetycznej. A tematem było zupełnie coś innego.

"przyzwyczajaj się dziolcha w ogole co to ma byc, sex jest obietnica bycia razem do grobowej deski? czy on cie zmusil? czy on ci obiecal ze z toba bedzie ak sie z nim bzykniesz? podpisal ci papiery? to czego chcesz" Papiery powiadasz. No właśnie i tu jest kwintesencja problemu. Ktoś już wymyślił rozwiązanie tego problemu w obronie szacunku do kobiety jako człowieka, w celu jej ochrony przed wykorzystaniem jako zabawki. Wspaniały Pan Bóg wymyślił takie papiery, ślub, sakrament małżeństwa po to aby mężczyzna zanim zacznie z kobietą uprawiać seks zadeklarował jej wpierw miłość do grobowej deski i podpisał i również papiery, to deklaracja przed nią, przed sobą, przed całą rodziną i przed lokalną społecznością że będzie ją kochał i szanował jako obietnica bycia aż do śmierci. To wszystko zostało dobrze przemyślane po to aby uniemożliwić właśnie człowiekowi bawienie się drugim człowiekiem. Zachowanie czystości aż do ślubu. Brzmi niewyobrażalnie na dzisiejsze czasy? Groteskowo ? Ciekawe dlaczego. Może własnie dlatego że kobieta teraz zazwyczaj rozkłada nogi przed facetem czyli oddaje mu wszystko, całą siebie na słowo, jak czek in blanco z którym facet może potem zrobić co zechce.

nie musze sie leczyc ze mna jest wszystko dobrze a szukam kobiety ktora podobnie jak ja podchodzi do spraw seksu czyli uwaza go za ukoronowanie milosci a nie rozlozenie nog po miesiacu przed jakims kochasiem poznanym w dyskotece tylko dlatego ze ma dobra bajere

Gość no nie mogę normalnie no
a pokaż mi faceta, który wezmie slub z laską, z która nie spał? 0,001% populacji? przeciez ludzkosc by wyginłeła! to faceci bzykają i porzucają, nie kobiety

Gość malinowa konfitura
to nie kwestia nawet papierów (ci "zacni" mężowie jak często zdradzają, opuszczają), to kwestia honoru mężczyzny. Moje zdanie jest takie, że w takiej relacji, która u autorki powstała - on i ona powinni sobie wyjaśnić, żeby autorka wiedziała, dlaczego tak się stało! to ona została porzucona - jak z tematu wynika, honorowy mężczyzna powiedziałby dlaczego tak się stało. Tak czy siak byłoby to bolesne, ale autorka nie zastanawiałaby się teraz czy to przez sex czy coś innego, znałaby odpowiedź to i łatwiej byłoby się jej poskładać z powrotem do kupy.

Gość autorko droga a może
było tak, że błagałaś go aby ciebie przeleciał, żałosny dziewiczy pasztecie......

Gość malinowa konfitura
rety co za komentarze, jeżeli ktoś wypowiada się o kobiecie, której nie zna "żałosny dziewiczy pasztecie" - dzięki za taką dyskusję

Gość fuuksiara
NEil Strauss :gra"

Gość do autorko dorga a może
a może byś tak przeczytał cały topik, baranie, to tylko 2 strony, a nie pierdolisz bez sensu?

Gość autorko droga a może
ale bohaterka z autorki, przebiegła, zorientowała się, że będzie tylko kolejnym numerkiem. Może tylko do tego się nadaje, aby być numerkiem!!!!!!

Gość do tego gościa...
co to jest prawiczkiem i szuka dziewicy, a ile ty masz lat? ciekawe czy bedziesz chcial czekac, jak juz spotkasz swoj ideał, nie obrazaj tu kobiet tylko dlatego, ze tobie jeszcze zadna nie chciala dac, wiekszosc kobiet idzie z facetem do łozka dlatego, ze kocha i wierzy, ze on tez kocha i ze dalej bedzie tak cudownie, a ze faceci to szuje, to niestety się dopiero pozniej okazuje. mysle ze problem jest wlasnie w tym, ze kobieta kocha, angazuje się, a taki dupek się bawi i dziewczyna jest wykorzystana i nie dosc ze cierpi, to jeszcze musi wysluchiwac obelg od takiego durnia jak ty

mam 21 lat i bede w stanie poczekac dlugo. wierze w prawdziwa milosc. seks po miesiacu to zadna milosc

Gość do tej idiotki wyzej
to nie bog wymyslil slub tylko czlowiek :O

mimo wszystko przez wieki na kandydatke do tego slubu najbardziej byla preferowana dziewica

na glupie posty nie odpowiadam

Gość do tego gościa...
wiesz, w sumie to byloby super, gdyby wszyscy lub przynajmniej wiekszosc facetow myslala i robila tak, jak ty, ale niestety zazwyczaj jest inaczej! podrywacie, mącicie w głowie, kłamiecie, bawicie się naszymi uczuciami i stąd tyle bólu w nas!

a potem tacy jak ja musza miec dziewczyny, ktora juz dawaly sie zaliczac :(

Nie chcę tu się wymądrzać, czy potępiać kobiety, bo to nie o to chodzi. Sama jestem kobietą i wcale nie świętą, chociaż troche żal, ale swoje lata już przeżyłam. Trafiłam co prawda na takiego męża który nie ma obsesji na punkcie byłych kochanków. Było ich dwóch ale jak dla mnie wiem na pewno że o dwóch za dużo, bo nie zasługiwali na to, ani na nic, a ja byłam młoda, ładna, chciałam z tego korzystać i byłam baaaardzo głupia. "a pokaż mi faceta, który wezmie slub z laską, z która nie spał? 0,001% populacji? przeciez ludzkosc by wyginłeła! to faceci bzykają i porzucają, nie kobiety" Pozornie się tu wydaje że winni są mężczyni. Owszem są winni jak najbardziej ale kobiety chyba bardziej ponieważ jak to się brzydko mówi jak suka da to pies weźmie. Jeśli facet chce seksu przed ślubem i kobieta mu go nie daje to nie tylko się z nią nie ożeni ale pójdzie do takiej która mu da ten seks bez ślubu, no ale kto wtedy jest winny ? Ta druga kobieta która mu da ten seks bez słowa nawet ślubie, ale do cholery ta druga też jest kobietą ? Czyli znowu rozkłada nogi. Gdyby żadna kobieta tego nie robiła to faceci nie mieliby żadnej możliwości wykorzystywania ich jako pojemniki na sperme, bo zwyczajnie nie znajdywaliby takiej chętnej i głupiej. Wiem że źle jest stawiać faceta jako bezmózgiego zwierzęcia. Broń Boże nie chcę ich bronić, ale uważam że cała populacja kobiet zgadzając się na seks bez ślubu sama podcina gałąź na której siedzi, nieświadomie wyrządzają sobie krzywdę. Jeśli kobieta daje facetowi a on by nie skorzystał to wychodzi na pedała, impotenta, więc facet bierze jak mu dają.