Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakarat

Dziewczyny!!!Co sądzicie o Leonardo DiCaprio???

Polecane posty

Gość Bakarat

Hejka! Dziewczyny! Chciałbym was się zapytać co mianowicie sądzicie o Leonardo DiCaprio.Czy wam się podoba???Za jakiego uważacie go aktora.Jest moim ulubionym aktorem i osobiście bardzo go podziwiam, zagrał w tylu filmach i to ztaką precyzją aktorską. Przykłady? Proszę bardzo!!! Wyspa Tajemnic Droga do szczęścia W sieci kłamstw Krwawy Diament Infiltracja Aviator Gangi Nowego Jorku Złap mnie jeśli potrafisz(swoją drogą mój ulubiony film:):):)) Celebrity Titanic Sto i Jedna Noc Całkowite Zaćmienie Szybcy i Martwi Romeo i Julia Pokój Marvina Co gryzie Gilberta Blythe'a Chłopięcy Świat Trujący Bluszcz Critters 3 Laureat czterech nominacji do Oscara oraz Złotego Globu( za niezawodną rolę Aviatora:)), bardzo zdolny i chociaż jestem całkiem hetero- to powiem że też całkiem przystojny:):):). A wy co o nim sądzicie???

Gość rgergr
Leonardo? Brzzzzyyydal!

Gość też lubię z nim filmy
zawsze są warte obejrzenia, żadna szmira i nareszcie wydoroślał, co było widać w krwawym diamencie

Gość Bakarat
Aha i jeszcze zapomniałem dopisać dwa fajne filmy z jego udziałem: Są to: Niebiańska Plaża Dons' Plum Szczerze mówiąc on już dawno powinien otrzymać za swoją gre Oscara i to niejednego. Jestem naprawdę rozczarowany tym że Akademia jeszcze mu tej nagrody w pełni (a nie tylko w postaci nominacji) nie przyznała.

Gość Bakarat
Ale jestem pewien że w końcu ogrom talentu Leonarda przygniecie Akademięi nie będzie miała wyjścia:D:D:D

Gość sfsdfsdfs
Fakt że Di Caprio jest świetnym aktorem. Niestety przez jego "ładną buźkę" ma złą opinię. Jeśli ktoś nie wierzy w jego talent aktorski, niech obejrzy Co gryzie G.Grape'a albo Chłpięcy świat. Dziwi mnie że facet nie sotał jeszcze Oscara

Gość a ja podziwiam talent
Murphiego w tej chwili leci na tvn

Gość gość
NIENAWIDZE GO !!!!!!!!!!! i NIEPODOBA mi sie

Gość gość
też lubię z nim filmy 2009.10.17 zawsze są warte obejrzenia, żadna szmira i nareszcie wydoroślał, co było widać w krwawym diamencie a moze to jego charakteryzatorka wydoroślała albo nowe wiaderko pudru otworzyła