Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepijakkk

pije wodeczke popijajac redbullem

Polecane posty

Gość niepijakkk

mniam mnam pycha

Gość kiedy przyjechac na pogrzeb
???

Gość fujjj
Moja znajoma kiedyś wylądowała w szpitalu po 4 takich drineczkach. Smacznego;)

Gość niepijakkk
a co wy za glupoty opowiadacie ja tak pije od 2 lat, powaga pelna

Gość niepijakkk
a kiedyś zapijałem denaturatem

Gość pomieszaj
razem ,smakuje lepiej

Gość fujjj
To niestety nie są głupoty. Widocznie masz serce jak dzwon.

Gość niepijakkk
ten wyzej to podszyw zreszta kazdy wie, ale tak na serio pije juz tak od kilku lat bardzo mi smakuje i jeszcze zdrowotnie nic nie odczulem

no to jak tak lubisz to poczytaj :)..... FRANCJAi DANIA właśnie zabroniły jego rozprowadzaniu, ze względu n ato, żejest to śmiertelny koktajl, spowodowany zbiorem witamin mieszanym zGLUCURONOLACTONE, produktem chemicznym wysoko niebezpiecznym, któryzostał stworzony przez Departament Obrony Stanów Zjednoczonych wlatach sześćdziesiątych, by stymulować morale wojska ugrzęzłego wWietnamie, który działał jako narkotyk halucynogenny, zwalczającystres wojenny. Jednak jego efekcty w organizmie okazały się takniszczycielskie, że został wycofany wobec wysokich wskaźnikówmigreny, guzów mózgowych i chorób wątroby, które występowały użołnierzy, którzy go spożywali....Pomimo tego na puszce RED BULLAmożna wyczytać wśród składników: GLUCURONOLACTONE, skatalogowanymedycznie jako stymulant. > Co jednak nie figuruje na puszce RED BULLA, to konsekwencjejego spożycia, które powinny być umieszczone w całej seriiOSTRZEŻEŃ: > 1).-Jest niebezpiecznie spożywać go, jeśli po jego spożyciu niewykonujesz ćwiczeń fizycznych, ponieważ funkcja energetyzującanapoju przyspiesza rytm bicia serca i może spowodować nagły zawał. > 2).- Jesteś w niebezpieczeństwie dostania wylewu do mózgu,spowodowanego tym, że RED BULL zawiera składniki, którerozcieńczają krew, by serce mogło łatwiej przetaczać krew by móc wten sposób wysiłek fizyczny uczynić mniej wyczerpującym. > 3).- Zabronione jest mieszanie RED BULLA z alkoholem, ponieważmieszanka ta zmienia napój w "Śmiertelną Bombę", która atakuj**ezpośrednio wątrobę, powodując, że miejsce zaatakowane się nieregeneruje. > 4).- Jednym z podstawowych składników RED BULLA jest witamina B12,używana w medycynie do ratowania pacjentów w stanie nieprzytomnościpo spożyciu olbrzymich dawek alkoholu. Stąd nadciśnienie i stanekscytacji, w którym się znajdujesz po spożyciu RED BULLA, jakgdybyś był pod wpływem alkoholu.

Gość niepijakkk
ale mi ptak odlatuje po tym napoju

Gość niepijakkk
sratu tatu, wodeczke popijam redebulkiem i nic mi nie jest jak na razie, a poza tym jestem czlowiekiem ktory dosc duzo pracuje i na codzien generalnie ne mam dnia abym 2 sztuczek nie wypil oczywiscie bez alkoh

Gość ale macie problemy

Gość zolzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez ,juz drugiego drinka

Gość hłupiec z ciebie..
tylko czekać az ci serdusio wypierdoli w kosmos🖐️

Gość niepijakkk
pracuje w męskiej agencji towarzyskiej. musze wciąż być w dyspozycji więc musze pić redbulla

Gość kiedy przyjechac na pogrzeb
na kacowe tez nie radze. nie mam doswiadczen, ale jak mowia-strzezonego pan Bog strzeze

Gość Delicja00
To ja już wolałabym wypić czystą. Redbull, Tiger itp. to jeden wielki syf. Od tego robią się guzy mózgu. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że ktoś może być na tyle głupi, że nie dba o serce czy wątrobę, w końcu to można wyleczyć, są nawet przeszczepy. No, ale jak już mózg wam siądzie to nie będzie dla was ratunku.