Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćherryberry

ARCHITEKTURA WNĘTRZ

Polecane posty

Gość ćherryberry

Witam, chciałabym się Was poradzić czy mam jakiekolwiek szanse na dostanie się na studia dizenne, na architekture wnetrz jezeli nie mam talentu plastycznego. Bardzo lubie rysowac, niestety nie wychodzi mi to za dobrze, jednak chcę zapisac sie na lekcje rysunku, czy to wystarczy? Interesuje sie wystrojem wnetrz itd, wydaje mi się ze mam do tego zmysł, ale przedewszystkim czuje ze to jest cos co chce robic w zyciu. Ta praca nigdy mi ise nie zdudzi (o co u mnie trudno) gdyz kazdy projekt bedize inny, wyjatkowy. Jakie przedmioty musze zdawac na maturze, jezeli jest to historia sztuki (nienawidze histori) to jaki zakres m.in? Prosz epowiedzcie mi dokladnie co i jak, oraz jakie uczelnie polecacie. Dziekuje za pomoc:)

Gość cherryberry
zainspirowalo mnie do studiowania tego , gdy na podworku tak pozmienialem kolesiowi jego archtekture wnetrz odtancujac na jego brzuchu cha- cha

Gość 12wqa
uwazam ze nie masz szans. pomysl jaka jest konkurencja!

Gość lepiej już kup se simsy

Próbuj! Zapisz się na lekcje rysunku, ćwicz - rób wszystko w kierunku żeby podszkolić swoje umiejętności. Zawsze można iść na roczne studium na kierunek: dekorator wnętrz. Po tej szkole myślę że będziesz dobrze przygotowana by móc startować ponownie. Więc jak widzisz jest wiele rozwiązań. Życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki abyś się dostała!