Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sianko na głowie

Suche, puszące się włosy włosy

Polecane posty

Gość sianko na głowie

Moje włosy chyba już z natury są bardzo suche, puszą się i wyglądają po prostu jak siano. Brak im gładkości, blasku, zdrowego wyglądu. Nie suszę ich suszarką, nie prostuję, farbuję co 2,3 m-ce w salonie preparatem Diacolor (bardzo, bardzo łagodny). Używam szamponów Elseve, Dove, Herbal Essences, odżywek, balsamów, wszystko do włosów suchych,łamliwych, zniszczonych - żadnych efektów. Po 3 tygodniach od podcięcia, włosy znów się rozdwajają. Wygładzam je woskiem Studio Architekt L'oreal - mizerny efek, w dodaku chwilowy, stosuję jedwab, ostatnio kupiłam prostujący lotion Schwarzkopf anti-frizz - po jego użyciu mój mąż śmiał się, że wyglądam jak nieopierzony kurczak :( I co ja mam zrobić z takimi włosami?? Nie bardzo stać mnie na profesjonalne kosmetyki, nie mam czasu poświęcać włosom dużo czasu (praca również po godzinach i małe dziecko). Znacie jakieś drogeryjne czy apteczne sposoby na moje sianko? Bardzo proszę o porady.

Gość magdaab
Spróbuj rumiankowego szamponu Potrójnej siły ziół, który według mnie świetnie sprawdza się przy włosach przesuszonych, blond i po rozjaśnianiu.