Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freeeeeeee

Wolni pracujący faceci o których istnieniu nie wiecie dziewczyny

Polecane posty

Gość freeeeeeee

Czy nie zauważacie dziewczyny, że to niewykorzystany materiał dla was? Faceci, którzy pracują, zarabiają i są wolni ale po prostu nie wiecie o ich istnieniu bo każdy idzie do pracy, jest tam w jakimś wąskim gronie po czym wraca codziennie do domu i nie ma okazji was poznać ani wy jego?

Gość Ana_28
To samo mogą powiedzieć wolne pracujące kobiety ;)

Gość tak jest w większości

Gość Ana_28
Dokładnie... poza tym jeszcze jedna sprawa - nawet jak poznaje kogoś np. na delegacji wiele osób od razu zakłada że jest zajęta, a jak zarywają to z reguły zajęci - wiadomo o co im chodzi :P. Pracuje głównie z facetami i to czasami jest wkurz.... jak słyszę dlaczego taka kobieta jak Ty jest sama?

Gość freeeeeeee
--->Ana_28 Ale przecież możesz ich oswiecić, że jesteś wolna. Wtedy nie będą zakładali, że jesteś zajęta. I co wtedy?

Gość freeeeeeeeeeeeeeeeeeccrcr
mnie tez dziwii czemu 28 latka jest wolna?dziwne troche..

Gość turkawkowa singielka
Ja mam 25 lat, pracuje, jestem niezalezna i jestem wolna- dlaczego? bo przed ślubem moj partner postanowił mnie zdradzić i liczył, że sie nie wyda- lecz jak widać sie wydało;P

Gość freeeeeeee
Tak się zastanawiam. W takiej sytuacji pozostaje poznawać przez Internet, w klubach albo na ulicy i w sklepach. Ale czy to dobry pomysł zagadywać dziewczyny w sklepie? Pamiętam, że już parę razy jak jakąś ładną zauważyłem w sklepie i już myślałem, żeby zagadnąć to… podszedł do niej jej partner wrrrrrr!!!!!

Gość turkawkowa singielka
Wiesz co...sama nie wiem:/ Powiem Ci, ze ja tez zastanawiam sie jak mozna kogos poznac. Bo tak...jak czlowiek studiowal, okazji było bez liku. Teraz gdy jestem sama to tylko praca, dom, praca. Kazdy juz ma swoje zycie. Mozna wyjsc do klubu, ale co sama? Nawet gdybym chciala otworzyc sie dla kogos...nie mam jak..

Gość freeeeeeee
I tak wychodzi na to, że chcąc nie chcąc, siłą rzeczy pozostaje głównie Internet. Bo nawet jeśli skuteczność jest niska, trwa to długo, poznaje się niewłaściwe osoby..to jednak się poznaje i w końcu niektórzy po jakimś czasie trafiają dobrze. Jest inny wybór?

Gość GIENTY ROMAN
przez net mozna tylko obciagary poznac i dziwki z cennikiem.

Gość freeeeeeee
Oj przesadzacie z tym netem. Oczywiście takie osoby można spotkać i rzucają się w oczy zwłaszcza na czacie. Ale i na czacie można poznać całkiem normalne osoby. Tak samo na portalach randkowych. Problem stanowi dla mnie raczej to, że za każdym razem jak kogoś poznam, to niestety ta osoba mi się nie podoba jak się już spotkamy...