Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the observer

Polki są coraz brzydsze

Polecane posty

Gość the observer

ze smutkiem zauważam że Polki są coraz mniej urodziwe, spotkać piękną to jak spotkać orła bielika podczas spaceru, zostały same wrony, wróblice, kury

Gość A faceci coraz niżsi
Maluchy takie, że szok. Jeden na 1000 przystojny wysoki. Reszta to karły z małymi fiutkam

Gość a wcale że nieprawda
pokolenia sa coraz wyższe, facetów poniżej 180 cm wśród 20 latków to juz prawie nie ma co do Polek to jest problem prawdziwy, te nasze szpetne misski, te nasze szpetne dziennikarki, aktorki, piosenkarki...te nasze brzydkie sąsiadki :o

Gość zobaczcie jakie ciacha

Gość też sie nie zgadzam
ja nie wiem, gdzie wy łazicie! ja dookoła siebie widzę naprawdę śliczne dziewczyny, zadbane, ładnie ubrane, szczuple. Powiedziałabym raczej, że Polki pięknieją.Poważnie!

Gość starucha 666
a może wkleicie swoje foty ocenimy

Gość masz racje ///////
za duzo ludzie maja problemow zeby myslec o solarze, kosmetyczce..raczej mysla zeby roboty nie stracic...niestety tyczy sie to również mężczyzn...nieatrakcyjni,zapasioni...alkoholicy...zakompleksieni...szkoda gadac

Gość Remex
zgadzam sie z autorem tego topiku polki z wygladu to same pasztety piękne sa Czeszki,Słowaczki,Ukrainki jak jestem w tych krajach to jakbym bym wsród anielic w niebie otoczony tymi pięknosciami

Gość brzydkaaaaa
ja tez do nich należę, i smutno mi gdy to czytam a inteligencja sie nie liczy?.....

Gość faceci tez
nie sa przystojni a nie ktorzy to juz totalna porazka

Gość taka jakaś senna
Każdy chciałby być piękny, zdrowy, młody i bogaty.:( Jesteśmy takie, jakie jesteśmy. Staramy się. Ale jak się ma takie, a nie inne rysy twarzy, to.... No właśnie. To się czyta wtedy: "Polki są brzydkie". Czy Wasze córki też będą Polkami? Też będą brzydulami? :(

Gość jeszcze młodzi
mam inne spostrzeżenia, bo dopóki ludzie są młodzi to jest w nich dużo na czym oko da się zawiesić, i kobiety młode nie są brzydkie, oczywiście nie uważam za kobiety te wszystkie kobietony sztuczne pokazywane w mediach bo to są twory nieprawdziwe sztucznie podrasowywane na potrzeby biznesu i mody, te twory w życiu prawdziwym wyglądają inaczej, normalnie jak żywe kobiety i wcale nie są takie plastikowe problemem jest coś innego dla mnie bo problemem jest absolutna brzydota mężczyzn w wieku powyżej młodości, a im starszy to brzydszy, aż do tego stopnie że wszyscy starzy mężczyźni porażają brzydotą i nie ma na kim oka zawiesić, a nie będę się ogladać za młodymi chłopcami skoro sama jestem bliżej wieku średniego.........a ty ZONK, same męskie brzydkie pasztety z brzydotą wręcz porażającą, że tylko pozostaje nosić nieprzezroczyste okulary

Gość taka jakaś senna
Prawie w każdym "coś jest". ;) Ludzie mają wdzięk, urok osobisty, męskość lub dziewczęcość, kokieterię, piękny uśmiech, fajne miny, ciepełko, roztaczają wokół siebie większą lub mniejszą aurę. To też przyciąga wcale nie mniej, niż uroda.

Gość VBBVVB
VBVBVB

Gość oj ludzie........
Nie ma brzydkich kobiet...tylko wina czasem brak:-P

Gość eeeeeeeeeeeee.........
to poszukaj se jakiejs z innego państwa i spadaj.......... Pewnie sam jesteś pasztet ......... Zawracasz dupe ludziskom

Gość 3333333333333
okropne są ze dziewczyny na zdjęciu z nk

Gość jestem kobietą ale
niestety zgadzam się z tym ,że Polki to pasztety. Moze u niemców c, anglikow , czy arabów maja powodzenie, ale patrząc np na ukrainki i polski to niebo a ziemia

Gość jestem kobietą ale
a czy coraz mniej urodziwe to nie wiem. Te ,, gwazdy" ze starych filmów wyglądały cz ęsto jeszcze gorzej jak te dziewczyny na ulicy

Gość ferwrrw3423423
brzydkaaaaa ja tez do nich należę, i smutno mi gdy to czytam a inteligencja sie nie liczy?..... A po co facetowi inteligencja u kobiety? Żeby sie wymądrzała? Lepszego seksu z tego nie będzie.

Gość jestem kobietą ale
tak więc to mit ,że ,, najwięcej witaminy maja polskie dziewczyny". Bo pojeździły takie Polki do Anglii czy Niemiec gdzie sa same szpetoty , mialy tam powodzenie i juz myślą ,że takie piekne są. albo do arabów którzy by pieprzyli wszystko co sie rusza. Pojechałybyście do Rosji, na Ukrainę , do Wenezueli , Peru to wogóle byście powoedzenia nie miały

Gość jestem kobietą ale
chociaż w sumie zdarzają się w Polsce ladne dziewczyny ,ale to rzadko. Jak się przydlądam im na ulicy to 90 % to nic specjalnego. Byłam kiedyś w Czechach to tam są dopiero piekne kobiety

Gość Grzesznica M.
Ciekawe stwierdzenie... Myślę, że Polki wcale nie są brzydkie. Tak, jak we wszystkich krajach, zdarzają się bardziej i te mniej urodziwe...

Gość jestem kobietą ale
zreszta ja sama nie jestem w pewlni zadowolona ze swojego wygladu ,ale co poradzic, genow sobie nie zmienie. chociaz na polskich ulicach wiekszosc jest brzydsza ode mnie i czesto do tego zaniedbana. moze jakby polki bardziej o siebie dbaly to trohe lepiej by wygladaly?

Gość jestem kobietą ale
a i jeszcze zauwazyłam jedna rzecz . Polki są bardzo próżne i zawistne przy okazji . jedna drugiej zazdrości urody , często przescigaja sie ktora jest ladniejsza jakby to byly jakies wyscigi

Gość Grzesznica M.
W pełni zgadzam się z opinią, że Polki są zawistne. Niestety...

Gość gość
nie są brzydkie tylko zaniedbane

Gość gość
Jak mam być ładna kiedy nie ma dookoła porządnego chłopa? Musze nosić siaty w z biedry i mam wyciągnięte ręce jak orangutan. Nie stać mnie na dobre jedzenie tylko śmieciowe przez co mam kiepską cerę, jestem blado sina! Wyglądam jak zombie, bo jestem zombie. Studia i praca. Gdyby ojciec był inny nie musiałabym tak tyrać. Gdybym miała porządnego faceta, miałabym czas aby o siebie zadbać. A tak tylko harówka. Polacy też nie są ładni, bo mają brzydkie matki o! Krzywe nosy, wielkie brzuszyska a wymagania, że hej!

Gość gość
Ukrainki to k***y wypindowane co naszych przodków wybijały widłami!