Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the observer

Polki są coraz brzydsze

Polecane posty

Gość gość
Polacy tez są brzydcy więc się wal. Skoro Twoja matka jest brzydka bo jest Polką to sam wyglądasz jak wyglądasz!

Gość gość
trzeba unikac soli cukru slodyczy fastfudow to figura cera zdrowie i portfel na tym skorzystają

Gość gość
"wiekszosc jest brzydsza ode mnie i czesto do tego zaniedbana" "a i jeszcze zauwazyłam jedna rzecz . Polki są bardzo próżne i zawistne przy okazji " HIPOKRYTKA :D

Gość gość
Kazdy znajdzie cos dla siebie niema tak zle ,bez pszesady:-)

Gość PanPorucznik
przykłady "pięknych" polek prezentujących swoje wdzięki: czarnulaostra.fifubu.com/zdjecia/6723437/ lenka080458.fifubu.com/zdjecia/7315154/ cycata43.fifubu.com/ :o

Gość gość
Myślę że polki zawsze były takie same , ale na postrzeganie wpływa też zachowanie i całokształt , jest różnica kiedy widzisz skromną delikatną dziewczynę , która ukradkiem spogląda na faceta i nie ma wiadra między nogami a imprezowiczka , wymalowana jak kuhvvisko ubrana w jakieś obcisłe ciuchy które sugerują tylko jedno , plus dziubki selfie i ogólny pustostan umysłowy

Gość gość
A co powiedzieć o Polakach , miałam portal randkowy założony to mi się rzygac chciało ile męskich pasztetow

Gość gość
Nie wszystkie Polki są brzydkie, choć na pewno nie mówmy, że Polki są najpiękniejsze w Europie, bo tak po prostu nie jest. Dziec***iękności szkodzą, a właśnie rozpuszczone małe dzieci i młodzież to największe przekleństwo tego kraju. Czesi stworzyli chrześcijańską Polskę, dlatego Czeszkę księżną Dobrawę, nazywa się matką chrzestną Polaków ale już za księcia Brzetysława byli zmuszeni Polskę całkowicie zniszczyć. U czeskiego kronikarza Kosmasa można wyczytać, że w Polsce " u władzy były dzieci przy piersi", to właśnie była przyczyna czeskiej inwazji. W Polsce dzieci nie są zadnym najwyższym dobrem narodu, wręcz przeciwnie dzieci i młodzież to przyczyna biedy i wszystkich nieszczęść spadających na kraj wielokrotnie w toku jego dziejów. Bardziej prawdziwe będzie stwierdzenie, że rozpuszczone bachory i rozpuszczona młodzież to zdrada państwa i narodu.

Gość gość
Same zrobione, nienaturalne i malo kobiece. Te rysowane brwi przerazaja