Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakdfsadwoe

sex w dni plodne

Polecane posty

Gość sakdfsadwoe

ide szans na zajscie w ciaze jest gdy sie kochamy w dni plodne bez zabezpieczenia????

Gość sakdfsadwoe
a co jesli po miesiacu staran o dziecko nic nie wyszlo????

szansa to jakieś 25-40%. Z tego co wiem to dopiero po roku starań należy iść do lekarza, bo może to wskazywać na jakieś problemy natury medycznej.

Gość butterfly19876
Witam, ja też chciałabym prosić o radę. Jestem 5 dni po spodziewanym terminie okresu. Kochałam się z narzeczonym (jednak prezerwatywa nie zsunęła się ani nie pękła na pewno). Ponieważ zawsze jednak jakies ryzyko jest, postanowiłam zrobić test ciążowy. Wykonałam BOBOTEST (wykrywający ciąże przy st. 10 mlU/ml). Widoczny jest tam jakis cien - słabą kreskę polu testowym. Aby sie upewnic wykonałam równoczesnie BOBOTEST płytkowy (25 mlU/ml). Na nim pojawiła się tylko jedna kreska w polu kontrolnym. CO mam o tym myśleć? Bardzo proszę o pomoc.

Gość gruszkakula
Mam takie same informacje, jak okoani. Szanse wcale nie są 50/50, bo musi wystąpić wiele sprzyjających okoliczności, żeby do zapłodnienia doszło i ciąża się utrzymała, tzn. nie została wydalona wraz z terminem najbliższej miesiączki. Szanse takie ocenia się na ok.30%. O problemach z płodnością mówimy po roku, czyli 12-13 cyklach bez rezultatu.