Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona8787

facet mi wyjechał na 3 miesiący do pracy do Holandii

Polecane posty

Gość zaciekawiona8787

jak mam to przetrwać? niby mamy zobaczyć się po 7 tygodniach bo tak a dostac urlop ale to i tak długo:( czy ktoóras bądź któryś z was tez tak miała?

Gość zaciekawiona8787
a mnie dupa tak swędzi :( co mam zrobić :(

moj mąż pojechał tez na 3 miesiace i wraca za tydzien na urlop i potem wraca znow do holandii

Gość hihihih2
czy jego imie zaczyna sie na R????

Gość co to jakis emigrant
? Co on tam robi w Holandii ?

Gość zaciekawiona8787
w Holandii będzie czyścił przenośne toalety

Gość zaciekawiona8787
Handluje ziolem bo tak kupuje za taniej....:( jak ja sobie poradze bez tych 20 cm:(

Mój mąż tak jak mąż czipsika. Przyzwyczaiłam się już, że jego obecność to święto :)

Gość hihihih2
Czy jego imie zaczyna sie na r?? Bo moje tak i smiesznie by bylo gdyby jego tez:)

Już sie przyzwyczaiłam, ze go ciagle nie ma bo to nie był jego pierwszy wyjazd. Widocznie taki moj zywot czekanie na niego :)

Gość mlody Pies
W holandii sa fajne dziwki na red street i mysle ze wasi mezowie tez o tym wiedza:):)

Gość taka mala uwagaaa
Moj byly wyjezdzal przez pol roku za granice i widzielismy sie co miesiac ale teraz kiedy mieszkam juz poza Polska to widze jacy ludzie sa glupi ze wyjezdzaja osobno i jeszcze potrafia sie nie widziec kilka miesiecy

no i ?? no tak zapomnialam ze zaraz cala masa was zacznie pisac ze na pewno nas zdradzaja, pija i cpaja na potege :D spoko na tym forum to standard

Mój mąż od kilku lat już pracuje za granicą. Własnie w takim trybie. Nauczyłam się z tym żyć.

Jeśli mężczyzna chce zdradzać, to zrobi to idąc po chleb :p Nie musi zaraz wyjeżdżać za granicę :D

wlasnie, moze to zrobic w naszym łozku jak bede w pracy wcale nie trzeba daleko wyjezdzac

Gość mlody Pies
lilitka Jeśli mężczyzna chce zdradzać, to zrobi to idąc po chleb Nie musi zaraz wyjeżdżać za granicę hahahaha roznica miedzy polska a holandia jest taka ze w polsce nie ma tyle pokus :P roznica km:D a wogole to jak maz pewnie zobaczyl taka dziweczke w okienku pieknie wygladajaca to przestal myslec po co przyjechal i zaczal myslec 2 glowka:P

Gość mlody Pies
A pozatym w polsce ma was na codzien wiec po co ma zdradzac a tam dlugo dupy nie widzi a sama reka na dluzsza mete nie wystarcza:)wiem z doswiadczenia:):D

Gość mlody Pies
Tam cie nikt nie zna:D jestes wolny robisz co chcesz i na co masz ochote:D a w Polsce musialby sie kryc

to jest mój post.dzieki za komentarze. a Tak w ogóle,to dziewczyny jak sobie ardzice jak wasz ukochany wyjeżdzą?to dopiero pierwszy dzień a ja juz sobie nie radze..totalna melanholia