Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl will be girl

Znajomość przez internet, spotkanie, strach

Polecane posty

Gość Girl will be girl

Witajcie :). Zapoznałam mężczyzne przez jeden z portali internetowych. Dobrze nam sie rozmawiało i to trwało rok. Uznałam, że mimo wspólnych tematów to i tak nie ma sensu dłużej tej znajomości kontynuować bo dzieli nas spora odległość (kanada). Przez rok nie mieliśmy kontaktu (on pisał maile ja nie odpisywałam). W tym roku dorwał mnie na skypie i znowu zaczelismy rozmawiac. Znowu zaczął wsp[ominac o spotkaniu na żywo. Zapewnia mi wikt i opierunek. Rozmawiam z jego rodziną, on rozmawiał z moją mamą. Bardzo chce do niego pojechać ale boje się :(. Co mam zrobić? zaryzykować?

Gość fhfhgf
Hahahahahahha ile masz lat?

nie wspomniałaś o bardzo ważnej rzeczy,ile masz lat bo inaczej będzie sie rozmawiać z 15 latką a inaczej z 35 latką

Gość Boskie Buenos
spotKAłAM SIE KILKA RAZY z facetem poznanym przez internet...nic mi sie nie stalo...zyje...heh...ale nigdy nic nie wieadomo...teraz jeden szwed mnie do siebie zaprasza...ale jaos dziwnie za bardzo nalega wiec sie nigdzie nie wybieram.ale tu w polsce na takich spotakaniiac to spoko...

Gość Ja podobnie zaryzykowalam
i dzieki temu teraz jestem szczesliwa mezatka i mieszkam w USA :). Do odwaznych swiat nalezy :)

Gość ciocia Stasia....
głupia nie jedz bo jeszcze cie zgwalci i co wtedy bedzie ?

Gość Girl will be girl
Lat mam 28, czyli mloda juz nie jestem :(

Gość przeciez on tak
samo moze przyjechac do ciebie i spac w hotelu lepiej nie jedz pierwsza

Gość Gdyby to byl seryjny gwalcicie
to by nie staral sie tak bardzo. Przeciez lasek chetnych na sex jest duzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, co nie ?

Gość Boskie Buenos
no dokladnie!ja chcialam nadmienic ze w polsce to oni do mnie przyjezdzali!nigdy ja do nich...bo na swoim terenie to wiadomo ze lepiej!sama nie wiem czy bym sie do kogos wybrala...chociaz taka prawda ze jak bedzie chcial cos zlego zrobic to zrobi to nawet gdy twoja matka bedzie za sciana...rozni psychopaci są...ale lepiej niech on najpierw przujdedzie do ciebie.

Tu już chyba dwie dziewczyny pisały, że poznały faceta przez internet i jadą do niego. Od tamtej pory się nie odezwały i słuch po nich zaginął? Wygrywają życie w realu? Czy coś im się stało?

każdy ma swoją filozofię życia ja bym nie jechała i nie zawieram takich znajomości to loteria,możesz trafić na faceta zakochanego który pragnie miłości albo na psychopate który Cię zamknie w pokoju i będzie wyprawiał eksperymenty ty nic nie wiesz

Gość Girl will be girl
Problem w tym, że on nie może przylecieć bo pracuje a ja prace stracilam i jak narazie to mam duzo wolnego czasu.

w Polsce jest bieda i bardzo dużo dziewcząt,kobiet szuka miłości w bogatym kraju przez net.Oprócz Polek nawet bardziej są z tego znane Rosjanki. Może facet porzebuje , niewiadomo

Gość pdsgfdyhdjhfj
nie jedz

Gość ula144
Wiadomo, że zawsze jest strach ale z drugiej strony jeśli nie spróbujesz to się nie przekonasz, a co jeśli to naprawdę porządny człowiek i stracisz okazję aby go poznać.. Pozostając w temacie polecam nowy portal umożliwiający zawieranie znajomości www.dyskoteka.co użytkowanie całkowicie darmowe.