Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Rav, coś w tym jest ;) Moje hobby co prawda zaklada kontakt z ludzmi, z facetami tez, ale jak na ironie z takimi, ktorzy lada chwila wejda w zwiazek malzenski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 I jaki ten swiat jest, wg. Ciebie? :) Rav, faktycznie nie wzielam pod uwage, ze moja stopka jest taka atrakcyjna :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rav Napisano Październik 18, 2009 Weź pod uwagę, że oko też niczego sobie więc już masz odpowiedź. Wracając do hobby to ważne, że chociaż jest wśród ludzi. Choć z drugiej strony możesz się przyglądać jak układają sobie życie, zakładają rodziny, budują własne szczęście a to z kolei może być dołujące. Ale zawsze to wśród ludzi. A nóż widelec pojawi się singlowaty kawaler i to jeszcze z takim samym jak Ty hobby !! I wtedy znów w Twoim świecie wszystko zakwitnie... Życzę Ci tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zły i brzydki 0 Napisano Październik 18, 2009 Śmieszny i fałszywy,ja też na co dzień pracuje z ludźmi i jak wchodzę do nowo bogackiego domu,gdzie są wykształceni ludzie to widzę jak się sztucznie zachowują,po prostu uważają się za lepszych,wyjątkowych i achh..kim to oni nie są,śmieszne!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rav Napisano Październik 18, 2009 Gościu, nowobogaccy rzadko są wykształceni, bardzo rzadko i vice versa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Rav, dzieki za komplement i mile slowa :D Tez mam taka nadzieje, chociaz akurat w zwiazku z moim hobby raczej nie mam na co liczyc - dotyczy ono ślubów :) Ale coz, czekam na lepsze dni ;) Tobie tez zycze jak najlepiej, naprawde fajny z Ciebie facet :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rav Napisano Październik 18, 2009 No kurcze, z tym hobby to faktynie zabiłaś mi ćwieka... Hehe... Nie wiem dokładnie z czym ono się wiąże, ale może i tu trafi się jakiś przystojny świadek... Nie zbadane są wyroki boskie... Powodzenia i miej oczy otwarte. Zakładając że drugie jest takie same, naprawdę szkoda by je zamykać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zła_ona 0 Napisano Październik 18, 2009 zdecydowanie za długo.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Tak jest, drugie takie samo :D dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rav Napisano Październik 18, 2009 A przepraszam za wścibskość - na prawdę masz na imię Bronka ? o czytając dziś przed południem Twój nick od razu skojarzyło mi się z Bronką z "Daleko od szosy". Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Oj nie :D Ten nick tak naprawdę wziął się znikąd. Jestem Ania :) A Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rav Napisano Październik 18, 2009 Aha, bo tak mi się jakoś od razu skojarzyło. Ja mam imię zgodne z moim nickiem, czyli Rafał. Było mi bardzo miło Cię poznać. Niedziela zapowiadała się na nudą, ale była naprawdę miła. Hej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach