Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 25

Jak długo jesteście sami?

Polecane posty

Gość Rav
Weź pod uwagę, że oko też niczego sobie więc już masz odpowiedź. Wracając do hobby to ważne, że chociaż jest wśród ludzi. Choć z drugiej strony możesz się przyglądać jak układają sobie życie, zakładają rodziny, budują własne szczęście a to z kolei może być dołujące. Ale zawsze to wśród ludzi. A nóż widelec pojawi się singlowaty kawaler i to jeszcze z takim samym jak Ty hobby !! I wtedy znów w Twoim świecie wszystko zakwitnie... Życzę Ci tego.

Śmieszny i fałszywy,ja też na co dzień pracuje z ludźmi i jak wchodzę do nowo bogackiego domu,gdzie są wykształceni ludzie to widzę jak się sztucznie zachowują,po prostu uważają się za lepszych,wyjątkowych i achh..kim to oni nie są,śmieszne!!!

Gość Rav
Gościu, nowobogaccy rzadko są wykształceni, bardzo rzadko i vice versa...

Rav, dzieki za komplement i mile slowa :D Tez mam taka nadzieje, chociaz akurat w zwiazku z moim hobby raczej nie mam na co liczyc - dotyczy ono ślubów :) Ale coz, czekam na lepsze dni ;) Tobie tez zycze jak najlepiej, naprawde fajny z Ciebie facet :):)

Gość Rav
No kurcze, z tym hobby to faktynie zabiłaś mi ćwieka... Hehe... Nie wiem dokładnie z czym ono się wiąże, ale może i tu trafi się jakiś przystojny świadek... Nie zbadane są wyroki boskie... Powodzenia i miej oczy otwarte. Zakładając że drugie jest takie same, naprawdę szkoda by je zamykać...

Gość Rav
A przepraszam za wścibskość - na prawdę masz na imię Bronka ? o czytając dziś przed południem Twój nick od razu skojarzyło mi się z Bronką z "Daleko od szosy". Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj.

Gość Rav
Aha, bo tak mi się jakoś od razu skojarzyło. Ja mam imię zgodne z moim nickiem, czyli Rafał. Było mi bardzo miło Cię poznać. Niedziela zapowiadała się na nudą, ale była naprawdę miła. Hej.