Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 18, 2009 Ja już ponad 25 lat:) Niezły wynik, no nie?:) Ciekaw jestem czy ktoś mnie przebije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 18, 2009 Coś czuję, że nikt mnie nie przebije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co lyso ci Napisano Październik 18, 2009 28 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agentka2009 Napisano Październik 18, 2009 singielek od pol roku...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 18, 2009 ----->Agentka2009 uu to nawet nie masz się co z nami równać:P --->i co lyso ci No no, pogratulować, niezły wynik:) A jaka płeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Ja rok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Październik 18, 2009 25 lat i ciagle sam to nie jest powód do dumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Wlasnie. A dlaczego nie miales nikogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 18, 2009 Do wieku lat 14 nie miałem takiej potrzeby Do wieku 14 do 23 lat uważałem, że nie jestem dość dobry, żeby mieć dziewczynę, bo nie byłem odważny, śmiały, nie umiałem się bić i byłem kiepski w sporcie Od wieku 23 do 25 lat szukałem trochę dziewczyny przez internet i poznałem kilka ale do żadnej nic nie poczułem Teraz w wieku 25 lat znowu uważam, że nie jestem dość dobry, żeby mieć dziewczynę, bo jestem po studiach ale nie mam pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefa zero 0 Napisano Październik 18, 2009 23 lata, od zawsze sama, faceci lgną tylko do mojego ciała jeśli w ogóle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 18, 2009 ---->strefa zero Czyli chcieli z tobą być tak? A skąd pewność, że chodziło im tylko ciało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefa zero 0 Napisano Październik 18, 2009 nie, nie chcieli być ze mną, chcieli mnie tylko zaciągnąć do łóżka, nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 18, 2009 --->strefa zero A gdzie mieszkasz?:) Ja bym chciał być z dziewczyną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Październik 18, 2009 szukaąłes przez neta ??? no to sie nie dziwe ze sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Strefa zero, mam ten sam problem :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt ciekawy ale teraz już tak Napisano Październik 18, 2009 a mi już 26 rok samotności się rozpoczął :/ a nie jestem jakiś nieśmiały czy brzydki tylko za dobry dla kobiet ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefa zero 0 Napisano Październik 18, 2009 jestem z pomorza, ogółem przez takie podejście facetów odnoszę wrażenie że wszyscy są tacy, teraz mam na oku jednego, on chyba też jest zainteresowany, ale mam już czarne myśli, że chce sie tylk ozabawić, a ja mam głód emocjonalny. Seksu też potrzebuję, ale przede wszystkim uczucia. Bronka witam w klubie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 18, 2009 --->myszka83 A jak miałem szukać? No dobrze, będąc studentem jeszcze mogłem szukać na żywo i trochę osób ale raczej koleżanek w ten sposób poznałem Ale teraz, kiedy już skończyłem studia? Powiedz mi proszę łaskawie niby jak można szukać, jeśli nie przez internet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 18, 2009 ---->Bronka bez ogonka A Ty gdzie mieszkasz? Zastanawiam się czemu wielu chłopaków szuka tylko seksu. Może są mniej uczuciowi a może po prostu za łatwo im przychodzą takie sprawy i nie cenią związku uczuciowego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odzwierciedleniepogody Napisano Październik 18, 2009 a mi jutro miną 2 tygodnie ... :( tak bardzo mi Go brakuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 No wlasnie, to przykre :( moze faktycznie sa mniej uczuciowi :( Ja Krakow i okolice ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zły i brzydki 0 Napisano Październik 18, 2009 A czy chodzenie na dziwki to też związek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 18, 2009 --->Zły i brzydki Nie, chodzenie na dziwki to nie związek tylko najbardziej skrajny wyraz tego, że chodzi ci tylko o seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Październik 18, 2009 a ja mam 26 lat i tez nigdy nie mialem dziewczyny powod brzydota i niesmialosc :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Ehh chlopaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Chociaz ta niesmialosc to w sumie jestem w stanie zrozumiec - mam ten sam problem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt ciekawy ale teraz już t Napisano Październik 18, 2009 co ehh chłopaki :D takie życie, nie każdemu jest dane być szczęśliwym ale z tym to już trzeba się pogodzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 No nie wiem, nie wiem :P probowac byc szczesliwym zawsze mozna :D Klopot w tym jak ktos nie ma odwagi probowac, ale jak juz pisalam, to jestem w stanie zrozumiec bo mam podobnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt ciekawy ale teraz już tak Napisano Październik 18, 2009 nieśmiałość tutaj nie ma nić do rzeczy chociaż nie powiem że bycie takim to jest przekichane. Ja nie mam problemu z podejściem i zagadaniem do kobiety ale z tym że jestem dobry i zawsze zostaje tylko kumplem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronka bez ogonka 0 Napisano Październik 18, 2009 Hmm, to ja najczesciej mialam odwrotnie - potrzebowalam kumpla, ale konczylo sie to tak, ze faceci za bardzo sie angazowali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach