Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 25

Jak długo jesteście sami?

Polecane posty

Gość Agentka2009
singielek od pol roku...:)

Do wieku lat 14 nie miałem takiej potrzeby Do wieku 14 do 23 lat uważałem, że nie jestem dość dobry, żeby mieć dziewczynę, bo nie byłem odważny, śmiały, nie umiałem się bić i byłem kiepski w sporcie Od wieku 23 do 25 lat szukałem trochę dziewczyny przez internet i poznałem kilka ale do żadnej nic nie poczułem Teraz w wieku 25 lat znowu uważam, że nie jestem dość dobry, żeby mieć dziewczynę, bo jestem po studiach ale nie mam pracy

Gość nikt ciekawy ale teraz już tak
a mi już 26 rok samotności się rozpoczął :/ a nie jestem jakiś nieśmiały czy brzydki tylko za dobry dla kobiet ehh

jestem z pomorza, ogółem przez takie podejście facetów odnoszę wrażenie że wszyscy są tacy, teraz mam na oku jednego, on chyba też jest zainteresowany, ale mam już czarne myśli, że chce sie tylk ozabawić, a ja mam głód emocjonalny. Seksu też potrzebuję, ale przede wszystkim uczucia. Bronka witam w klubie;)🖐️

--->myszka83 A jak miałem szukać? No dobrze, będąc studentem jeszcze mogłem szukać na żywo i trochę osób ale raczej koleżanek w ten sposób poznałem Ale teraz, kiedy już skończyłem studia? Powiedz mi proszę łaskawie niby jak można szukać, jeśli nie przez internet?

Gość odzwierciedleniepogody
a mi jutro miną 2 tygodnie ... :( tak bardzo mi Go brakuje :(

Gość nikt ciekawy ale teraz już t
co ehh chłopaki :D takie życie, nie każdemu jest dane być szczęśliwym ale z tym to już trzeba się pogodzić :)

No nie wiem, nie wiem :P probowac byc szczesliwym zawsze mozna :D 🌼 Klopot w tym jak ktos nie ma odwagi probowac, ale jak juz pisalam, to jestem w stanie zrozumiec bo mam podobnie :P 😭

Gość nikt ciekawy ale teraz już tak
nieśmiałość tutaj nie ma nić do rzeczy chociaż nie powiem że bycie takim to jest przekichane. Ja nie mam problemu z podejściem i zagadaniem do kobiety ale z tym że jestem dobry i zawsze zostaje tylko kumplem :/