Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika24242424

Czy to normalne ze chłopak wogóle nie dzwoni?

Polecane posty

Gość monika24242424

Hej! od przeszło 3 miesiecy spotykam sie z pewnym chłopakiem. W tym czasie dość często przebywaliśmy w innych miastach. Spotykamy sie czasem na miescie, czasem u mnie. Bylismy razem na kilku imprezach u znajomych oraz na imprezach rodzinnych. Wydawałoby sie ze jesteśmy sobie bliscy; on odpowiada mi naprawde pod kazdym wzledem i bardzo chciałby być ze mną. Na pewno nie można nazwać go nie śmiałym. Co ostatnio zaczęło mnie zastanawiać i nawet trochę smucić to to, ze on od tych 3 miesiecy (czyli od kiedy sie spotykamy) ani razu do mnie nie zadzwonił. Mówi, ze jestem wazna, ze wiele dla niego znacze, a nigdy gdy tesknił, gdy był daleko, gdy wiedział, że jest mi smutno...nigdy nie zadzwonił. Nawet po to by usyszec mój głos, zapytać jak sie czuje, jak minął mi dzień...nigdy. Kontakt tylko przez smsy. Wiem, ze ja pierwsza tez mogłam...ale moze jako kobieta czekam na jego pierwszy gest (moze niepotrzebnie). nie chce go krytykować, bo niby sama tez mogę zadzwonić, ale kieruje moje pytanie do mężczyzn- Czy wyobrazacie sobie taka sytuację gdy dziewczyna jest Wam bliska, nie okazuje nieobojetności a jednak nie zadzwonicie do niej? a jesli tak to dlaczego? i pytanie do dziewczyn- czy Wam tez sie tak zdarzyło? Czy teraz wiecie jaka była tego przyczyna? i dodam, ze mamy po 23 lata i powaznie traktujemy zwiazki itd dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam!

Gość brutusja
facet ma dziewczynę lub jes zonaty !

Gość monika24242424
tzn ogolnie mieszkamy w tym samym miescie, tyle ze w czasie wakacji złozyło sie tak ze czesto bylismy daleko. Na pewno nie ma żony ;)

Gość brutusja
a znasz dobrze jego rodzinę? bywałaś u niego w domu? Moje odczucia ś niestety takie,że nie jest wobec Ciebie szczery....przemyśl to, bo może jesteś zakochana i zaślepiona...

Gość GIENTY ROMAN
Moze nie moze gadac bo ciagle jest w czyims towarzystwie. Esy sle? :P

Gość brutusja
a tak na marginesie >>>> gdyby był niemową to wtedy pisałby sms-y, a jak umie mówić to by zadzwonił :D

Gość monika24242424
znam jego rodziców, byłam u niego w domu kilka razy, on moich również zna. Piszemy codziennie do siebie. Ale przeciwez jak dla chłopaka dziewczyna jest wazna to chyba powinien pragnać do niej zadzwonić?:( Nie wiem czemu tak jest. Niby ogolnie wszystko w porzadku a jednak nigdy nie zadzwonił. Kurcze, nie jesteśmy dziećmi by tylko i wyłącznie do siebie pisać... ;/

Gość brutusja
to dzwoń Ty do niego jaki mas problem ????? Zobaczysz jak zareaguje, czy będzie chciał rozmawiać, a nie bedzie szukał wymówki ! I rób tak często id niego wymagaj też żeby dzwonił. Hmmmm dziwne te wasze relacje......:(