Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylka1987

Zespol Meniera!

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam nadzieje, ze znadzie sie ktos kto zechce odpowiedziec na Moj watek. Tak wiec od jakis 3 tyg mam dziwny problem z glowa tzn. mam straszne zawroty glowy, lekki ucisk w glowie, wrazenie przepelnionego ucha i co najgorsze mam mgle na jednym oku. Bylam juz u wielu lekarzy u endokrynologa, okulisty, otolaryngologa, neurologa. Nikt nie wie co mi jest! Mialam robiony tomograf glowy ktory nic znaczacego nie wykazal. Dostaje tylko leki takie jak betaserc i czekam na rezonans magnetyczny. Czy wiecie co to moze byc? Zaznacze, ze te "ataki" sa praktycznie ciagle no moze z drobnymi pol godzinnymi przerwami. Czy to moze byc zespol meniera? Jestem przerazona! Czy to faktycznie traci sie sluch i nic nie da sie z tym zrobic? ja po tym betasercu czuje sie troche lepiej ale problemy ze wzrokiem mam nadal nie mam klasycznego przykladu oczoplasu ale tylko gorzej widze. Prosze o odowiedz!

Gość ulmat
Stwierdzono tą chorobę u mojej mamy. Lekarze pierwszego kontaktu i tacy z przychodni w ogóle nie znają się na tej chorobie. Musisz udać się do Kliniki Laryngologicznej w Poznaniu. Najlepiej już z rezonansem magnetycznym i ze wszystkimi wynikami jakie posiadasz.Można się zarejestrować telefonicznie. Pozdrawiam.

Gość dlaczego w Poznaniu
?ją jestem z Gd i tu też lecza te przypadlosc