Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arz

Spotkać się czy nie?

Polecane posty

Gość arz

kolega z podstawówki,nigdy w klasie nie rozmawialiśmy,nadal kawaler,ja mężatka. Teraz złapaliśmy kontakt,piszemy i mam od niego zaproszenie.Przyjąć? Obawiam się,że coś wymknie się spod kontroli i ...

Gość GIENTY ROMAN
To sie bzykniecie i bedzie super. Przyjmuj zaproszenie :)

Gość arz
Łatwo Ci pisać... Mam super męża i jestem szczęśliwa. Mój kolega to równy facet.Burzyć sobie życie,warto?

No pewnie ze nie warto :-o a jesli chcesz sie z kolega spotkac to zorganizuj spotkanie klasowe, albo spotkajcie sie w wiekszej grupie osob. I w ten sposob i wilk syty i owca cala :D

Gość GIENTY ROMAN
Jednym szybkim numerkiem nie zburzysz zycia. Gdyby jedno bzykniecie cokolwiek burzylo to bylibysmy glusi od explozji i obici spadajacymi na leb gruzami :P

Gość nie spotykaj się
jeśli macie się ku sobie - będą z tym tylko same problemy początkowo może i będzie miło itd... ale koniec końców będziesz żałować

Gość arz
Też tak myślę,deprecha gotowa...

gienty niech się bzyka,a ty daj sobie spokój,albo powiedz mężowi że spotkałaś kolegę ze szkoły i idziecie na kawę

Gość arz
Co mu odpisać,żeby go nie urazić??? Jest taki serdeczny,pomocny,a jego słowa to czyny.Mało jest takich ludzi-nie rzuca słów na wiatr...

Gość magdamagdalena
powiedz, że na razie nie masz czasu ale dziękujesz za zaproszenie i pewnie wpadniesz do niego kiedyś z meżem.