Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam no szukam

czy ktos z was zna te perfumy?????????????

Polecane posty

Gość
POszukaj na allegro ja Mam DKNY be delicious i red delicious tamtych nie znam

Gość szukam no szukam
leau par kenzo znam ale ten zapach nie jest na zime, jest swiezy i cytrusowy, a ja w zimie lubie slodkie, mocne zapachy co do lacoste to nie wachalam, zobacze chcialam poznac jakies wasze typy, zeby bedac w perfumerii miec juz jakies rozeznanie co ewentualnie powachac, bo potem nawacham sie tyle zapachow, ze kazdy pachnie tak samo i nie potrafie wybrac

wogole nie sa podob ne do angela ale to racja sa raczej wieczorowe duszace kojarza mi sie z kadzidlami i pomimo tego ,ze mi sie podobaja to nie umiem ich uzywac boli mnie od nich glowa tak samo jak po opium

Gość
Nie cierpię różowej lacosty za to kocham waterfalls Cindy Crawford

Gość szukam no szukam
w tej chwili mysle o kenzo elephant i lolicie lempickiej, choc bardziej sklaniam sie ku lolicie bo ta jest slodka, a raczej nie jestem zwolenniczka zapachow orientalnych, choc moze jak powacham slonia to mi sie spodoba? dla mnie wazna jest trwalosc, bo znam duzo zapachow, ktore mi sie podobaja, ale co z tego jak w ogole ich na sobie nie czuje.chce cos ladnego, cieplego, takiego typowego na zime, ale tez super trwalego, myslalam, ze hypnose taki bedzie ale jest tylko ladny, z trwaloscia niestety nie ma wiele wspolnego. musze koniecznie powacha ten elephant

Gość szuam no szukam
kenzo flower ladne ale chyba nie na zime, poza tym na papierku szybko sie ulotnily wiec raczej nie trwale a alien? bo slyszalam, ze jest trwaly, ale po przygoda z angelem boje sie go nawet wachac, czy te zapachy sa do siebie podobne?

Gość szukam no szukam
czesto tez w typach zapachow na zime pada black cashmire, ale on tez jest chyba taki kadzidlany orientalny?nie wiem dlaczego zapachy orientalne kojaza mi sie bardziej dla dojrzalszych kobiet, takich po 40, chyba nie czulabym sie w nich dobrze

angel i alien maja cos wspolnego cieple slodkawe to moze Dolce gabbana the one a kenzo elephant jesli nie lubisz orientalnych to odpadają:) moim zdaniem jesli nie czujesz na sobie zapachu to czas na zmiane

ja zeszla zime mialam euphorie calvina kleina i poison diora bykam mega zadowolona oba trwale

innocent nie jest tak duszacy jak angel ale bardzo mi sie podoba:D zreszta ja mam bzika na punkcie perfum i strasznie duzo mi sie podoba

Gość szukam no szukam
d&g the one mialam ale to nie moj zapach, zbyt klasyczny, kojarzy mi sie bardziej jako perfumy dla starszych kobiet, oddalam mamie.Z dolce gabbana lubie light blue ale wiosna, zbyt swierzy jest na zime kurcze juz nie wiem, czytam opinie o tym kenzo i czuje, ze to chyba nie dla mnie, chociaz ta trwalosc podobno oszalamiajaca, chcialabym znalezc swoj zapach, ktory bedzie wyczuwalny od rana do wieczora, jedyna nadzieja w lempickiej

Gość szukam no szukam
dziewczyny a czy ten kenzo slon mozna przyrownac z jakims innym zapachem?bo jak czytam recenzje to wydaje mi sie, ze moze byc podobny do litle black dress avonu, a ten bardzo lubie, jak myslicie?

Gość hittttt
podobny jest do pumy jungle

Gość absoultnie nie jest podobny
do litle black dress avonu, bo jest bardzo duszący.

Gość absoultnie nie jest podobny
jeśli już to szybciej Far Away.