Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam no szukam

czy ktos z was zna te perfumy?????????????

Polecane posty

Gość szukam no szukam

kenzo jungle elephant lub donna karen black cashmire????

Gość szukam no szukam
nie uzywacie perfum czy co????????????

Gość znam i co w związku z tym
? :O

Gość znamy no znamy
kenzo to takie kwiatowe

Gość szukam no szukam
kenzo elephant kwiatowy?:o

Gość szukam no szukam
widze ze tu kobiet w ogole nie ma

Gość to kup to keennnzo
niezłe saa

Gość nic_tylko_czerń
bardzo, bardzo mocne, raczej duszące, gdzie niby kwiatowe? są skrajne, albo bardzo się podobają, albo wręcz przeszkadzają,bo czuć je wszędzie i długo.

Gość nic_tylko_czerń
to było o kenzo.

Gość szukam no szukam
ja juz przejrzalam opinie na wizazu, wiem, ze zapach jest niezwykle trwaly i nadaje sie na zime, ale czy jest cieply i slodki?nie przepadam za bardzo za zapachami orientalnymi.no i czy nadaje sie dla kobiet 26 letnich?czy raczej dla starszych?raz juz zasugerowalam sie opiniami z wizazu i kupilam angela,nie moglam go uzywac.

Gość dsgdhgfgj
moim zdaniem sliczne sa sweet rose, ale to rzecz gustu jesli lubisz kwiatowe to kup to kenzo, ale moim zdaniem sa jak dla starej babci a nie mlodej dziewczyny jesli lubisz bardzo slodkie to love dance

Gość szukam no szukam
no wlasnie tego sie boje bo czytalam, ze te perfumy albi sie podobaja albo wrecz odrzucaja, jak uzywalam angela mialam wrzaenie ze ludzie uciekaja ode mnie, a moj chlopak dostawal bolu glowy!czy one sa podobne do angela?i czy naprawde sa takie trwale?

Gość nic_tylko_czerń
jeśli nie wąhałaś, odradzam - mogą okazać się straszne, często są tak odbuerane przez otoczenie... a kenzo polecam chyba wszystkie inne, faktycznie kwiatowe, ale te w życiu.

Gość szukam no szukam
lubie cieple slodkie zapachy, takie otulajace i magiczne na zime, mam teraz hypnose sa ladne ale niestety po 2 godzinach juz ich w ogole nie wyczuwam ani na sobie ani na ubraniu!chce perfum naprawde trwalych, takich ktore poczuje jeszcze na sobie wracajac po calym dniu pracy

Gość nic_tylko_czerń
nie znam angela, żeby porównać, ale mnie nawet bluzki po praniu pachniały, choć przecież bezpośrednio na ubranie nigdy nie psiukałam. najpiękniejsze są białe kenzo,a le nie kwiatek, nie pamiętam nazwy, coś po francusku chyba I'eau coś tam coś tam kenzo

Gość nic_tylko_czerń
Lacoste każdy chwali, nie znam osoby, która by nie pochwaliła, raczej słodkie, przyjemne, nikogo nie odrzucą ;)

Gość szukam no szukam
pewnie, ze wachalam angela, ale chodzi mi o to, ze czytajac tak pochlepne opinie na wizazu, ten zapach mnie urzekl w pierwszym momencie,a potem poprostu nie moglam ich zniesc po jakims czasie. a co myslicie o lolicie lempickiej, tej w oryginalnej wersji jabluszka?

Gość armani code
słodkie ciepłe czuć naprawdę długo

Gość szukam no szukam
ktora lacosta touch of pink? ale czy ona jest trwala?chce miec cos naprawde trwalego, bo wrzurza mnie juz to, ze wydaje 2-3 stowki na perfumy a pachne nimi 2 godziny!

Gość szukam no szukam
a ja oddalam angela kolezance, cale 50 ml straszny zapach, poprostu jak teraz go wspomne to az mna trzacha

Gość Lalitha
powąchaj "Halle Berry" - są ... trzeba sprawdzić. Mi kojarzą się z czymś puchatym i ciepłym,

Gość nic_tylko_czerń
ta http://www.dolce.pl/lacoste/pour_femme/227.php5 jak dla mnie była trwała, ale oczywiście nie tak, jak kenzo jungle, jednak wolę ładnie pachnieć... a te moje ulubione, co też każdy zawsze wychwalał to http://www.dolce.pl/kenzo/leau_par_kenzo_homme/1133.php5 tzn. ten zapach, nie wiem, czy są jeszcze perfumy, bo tu widzę wody toaletowe, nie perfumowane, ja miałam dawno, dawno temu, zapach najpiękniejszy na świecie jak dla mnie i trwałe. nie wiem, jak teraz, bo widzę inne buteleczki i nie perf., a toalet.

Gość szukam no szukam
wachalam ostatnio euphorie ck i kenzo flower, obydwa zapachy przypadly mi do gustu, ciut bardziej euphoria, ale nie wydaje mi sie dostatecznie cepla na zime, a poza tym mam watpliwosc co do trwalosci obydwu zapachow, bo na drugi dzien byly lekko wyczuwalne na papierku

Gość ja miałam to kenzo
żadne kwiatowe!!!!co za bzdura,to są perfumy typu orient,ąle są super!!!bardzo trwałe i bardzo wydajne(piszę o oryginałach,bo koleżanka miała podróbe-zapach bardzo podobny,ale...),jakieś 2 lata temu były dość popularne,mam nawet jeszcze korek ze słoniem,który ciągle pachnie...

szukam no szukam kenzo jungle elephant lub donna karen black cashmire???? Kenzo, to tak stary zapach, jak ja. :) Ładny, ciężki, egzotyczny. Jak ktoś lubi, czemu nie.