Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_arielka

Przyjaciel potrzebny od zaraz...

Polecane posty

to znów ja... szukam bratniej duszy... przyjaciółki, przyjaciela... kogoś do pogadania.. z kim można by się pośmiać,zapytać o radę, wypłakać w wirtualny rękaw... kogo interesowałoby jak mi minął dzień... czy jest tu ktoś kto tak jak ja szuka kogoś takiego? nie szukam ani miłości ani przygód...

Gość gawron1983
a czy można będzie liczyć na sex?

Gość mała mała a powiedz
nam czy nie lepiej wypłakac sie w realny rekaw kolezanki lub kolegi

Gość kiciaaaa
ja mała rozumiem, czasem lepiej sie sie wyplakac komus wirtualnemu

gawron a w życiu!!!! dlatego że koledzy czy koleżanki są a raczej były wtedy kiedy coś chciały.. ogólnie tak to mi się poukładało a raczej popsuło że poza chłopakiem nawet nie mam z kim pogadać. zawsze byłam lubiana ale za bardzo dawałam od siebie innym a oni to wykorzystali po tym jak kopnęły mnie dwie najważniejsze osoby to i ekipy się rozpadły i wszystko... i nie mam już zaufania do ludzi coraz bardziej zamykam się w sobie... ja nie chce już tak.. wiem że to błędne koło... ale cóż zrobić :(((((((((((((((((((((((

Gość kiciaaaa
ja chetnie z toba pogadam ;)

Gość moge byc Twoja przyjaciolka
ja chetnie pogadam ;) o ile nie przeszkadza Ci to,ze za 3 miesiace koncze dopiero 17 lat.buziak kochana;*

j tez czuje sie osamotniona..tez moja ekipa sie rozpadła a kumpela nawet nie zabiega jak dawniej zeby sie spotkac, pogadac widocznie nie ma takiej potrzeby:((((((( a czasami potrzebuje spedzic czas z kolezanka, posmiac sie odreagowac...Ja mam 21 lat jak chcesz mozemy nawiazac kontakt:)

Gość kiciaaaa
ja juz napisalam nr w rozmowie ;)

Protectioniarka jak się pomyliłam w nicku to wybacz bardzo chętnie! napisz nr gg jak nie chcesz na forum to wyślij na maila kobra2919@wp.pl