Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaa0

mam dość, normalnych zapraszam

Polecane posty

Ja to nie wiem, co za ludzie wogóle wchodzą na cafe... mam dość tych wszystkich chamów i głupich topików. jakie to kobiety nie sa dziwki itp.:(

e tam, glupoty gadacie:) skoro weszliscie tu to znaczy ze nie jestescie tacy glupi:)

Gość
za mnie weszedł moj osobisty asystent :(

Gość
ania jest taki temat, pisałaś w nim po co zakładasz nowy?

w sumie nikt do końca nie jest normalny...:) was tez wkurzaja te wszystkie durne topiki???:(

Gość szamponetka
ok,ja to mam 15 lat wiec już wiesz kto tu wchodzi,ja z pewnościa nie jestem normalna :P

hmmm mnie tez wkurzaja...ale na idiotyczne staram sie nie wchodzic gdybym tak uwazal jak autor tego topiku to nie bylo by mnie na kafe po 5 min....no moze po 7miu....

spoko, tylko na temat... to faceci nie maja serca, bawia sie a potem rzucaja, a nie my:(

ja rozumiem, ale jak sie widzi jacy idioci tu wchodza, i tacy co prowokuja to az sie krew gotuje w zylach

nawet jest temat NORMALNI, więc są też tutaj widać normalne (w miarę) osoby :)

Ania, ja mam tak samo. Też mnie wnerwiają głupie topiki i to jak ludzie znajdują satysfakcję w pisaniu beznadziejnych, wulgarnych, obraźliwych komentarzy. Czasem znajdzie sie jakiś porządny topik, to zawsze jakiś cham go zepsuje, nazywając autorkę głupim pasztetem albo pisząc komenta, w którym rozwiązaniem wszelkich problemów jest np. zrobienie komuś loda. Płytkie, chamskie, buraczane i bezsensowne. Czasem sobie myślę sama do sobie: " Nie wchodz, Iza, na to głupie kafe", ale kurcze, coś mnie tu ciągnie. Mimo wszystko są tu "normalni", racjonalni ludzie ze zrowym podejściem do życia. Tylko bardzo razi mnie to, jak wielka część kafeteriuszy ma gdzieś czyjeś uczucia, lubi ranić, wyszydzać. To takie Polskie, prawda? Dziwi mnie też liczba prowokacji. Naprawde kogoś podnieca to, że swoim wymysłem wzbudził byrzliwe reakcje? No i te wszystkie menele przebiegle czające się na ludzi. A jak napiszesz, że coś Ci się nie podoba to Ci powiedzą: "Nie pasi? Nie wchodź na kafe". Tak jakby zasięganie porady na publicznym formum musiało wiązać się z czytaniem obelg na własny temat.