Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Porozmawiajmy.

Polecane posty

może jestem ;) no ja mam tylko porównanie z tym co tutaj wypisują czasami na ten temat niektórzy osobnicy. ale przyjmuje też wersję że zależy to od doświadczenia, bo jak sobie przypomnę mój pierwszy raz to też za długo nie trwał :D

aż tak źle nie było, zresztą zaraz potem był drugi raz i trzeci :P 9. największą przyjemnością dla kobiety jest widzieć przyjemność jej faceta ;) to akurat z filmu Almodovara, ale chyba coś w tym jest ;)

Mi, widziałam ten film, ale tylko połowę :P Muszę dokończyć. 10. Przeciętny stosunek seksualny trwa 15-20 min.

Czy to zbieg okoliczności, że odkąd mam taką, a nie inną stopkę, dużo osób się pyta o mój wygląd? :P

11. Nie wierzcie kobiecie kiedy mówi że nie podoba się jej zainteresowanie na tle erotycznym jej osobą :P 10-15min to średnia, a co raz na kafe widać tematy o facetach którym trzeba 1-2 minut, więc żeby taką średnią wyrobić muszą być inni którym to zajmuje duże dłużej ;)

Tutaj nie tak źle. Ważne, że słońce wyszło w końcu, nie ma deszczu i na dworze 8C, co stanowi sukces pogodowy, jak na ostatnie dni:classic_cool: