Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aden

eh kafeteria to zło

Polecane posty

hahahahahaha no to przykre :classic_cool: cry cry . zauwazyles ze 1 tak napisalam? kurde ide sie pociac, moze zauwazyles jaka miloscia daze PSP :classic_cool: ? nie moge:D

Gość zauwazylem wlasnie ze jej nie
lubisz a piszesz jak ona:O to jest przykre nie uwazasz?

1 => bląd 2 => lubi nawet robiła foty truskawkom (nazwałą to żywot truskawki) 3 => woli męskich sam musisz wpaść o co chodzi :) no powiedzmy że nie powiem skąd wiem

Danny!!!!!! Nie!! Zrozum, że jestem pod tak wielkim wrażeniem Twej cudownej osoby, że wszystko miesza mi się w głowie! Toż to tylko 2 lata pomyłki!! Po prostu Twoje wypowiedzi, zdania, opinie wydały mi się tak dojrzałe, iż nieprawdopodobnym byłoby, abyś miał tylko 26 lat! Jednak teraz już mam pewnośc, że jesteś ponadprzeciętny, a Twoj intelekt przerasta Twoj wiek! Prosze nie odchodź!! dobrze.....?

Och... będe miała dziś powazne problemy z zaśnięciem... dziekuję Ukochany za ta odrobinę nadziei, która wlałes w moje serce:)

za mną szaleje 2, moge odstąpić jednego :classic_cool: wybierasz obiekt a czy obiekt b ? :classic_cool: Zakochana, zostalismy sami ze swoja teeeksnootaaa 😭

1.czy aden ma wymowne spojrzenie ? 2.czy aden jest opanowaną osoba? 3.ile aden ma lat? 1. na oczy potrafi zawładnąć każdym sercem to jej ukryta broń 2. zależy kiedy przeważnie to żywioł 3. 17

i tak go odstrasze więc nie potrzeba mi kogoś doskonałego Ty to zdobywałas albo oni Cie zdobywają, a mi to sie nie należy za bardzo bo nic nie robiłam ...