Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aden

eh kafeteria to zło

Polecane posty

Gość ale bystry temat
idź odrobić lekcje 😴

Danny mowilam Ci juz, nie chce Cie widziec gdziekolwiek gdzie ja jestem :o chodzi o to ze procz kilkunastu wartosciowo piszacych osob reszta to debile :o frustraci zyciowii 😭 a to forum uzaleznia i codziennie musze was czytac, wszystkich :classic_cool: :o lekcji nie mam :classic_cool:

I ty teraz na to wpadłeś?Od dawna wiadomo, że Szatan tu moderuje i tylko podszywa się pod wdzięczny nick 'Pani Cenzor'.

kiedys jeszcze żywiłam nadzieje ze istnieje tu lepszy swiat 😭 żywię nadzieje ze kiedys w gruzach legnie forumowisko to a razem z nim wszystkie niedoszłe gwiazdki i pomaranczki :classic_cool: 🖐️

Danny, nie jestem już niestety młoda - mam już 23 lata, robią mi się zmarszczki.... ale może mógłbyś mnie pokochac pomimo to?:(

moge miec wielu towarzyszy zycia :classic_cool: kazdy moj kolejny mąż umrze smiercią tajemiczą acz tragiczną :classic_cool:

Danny - ależ naprawdę dokładnie tyle!! Czyli jestem już dla Ciebie za stara? Och proszę... zrobię sobie botox... tylko nie odrzucaj mnie:(

obawiam sie ze sie nie wyplacisz :classic_cool: zalezy cobyśmy robili na tej randkełe :classic_cool: moge rozpatrzyc twoj wniosek :classic_cool:

Kochany, moja marnej jakości pseudointeligencja może mieć problem, aby odgadnąć Twoj wiek. Sądze jednakże, iż moja miłość jest tak silna... że ona mi pomoże. Masz zapewne 30-32 lata. Czy zgadłam Skarbie?

wiem, że temat mnie nie dotyczy, ale na moje skromne oko 19 i nie wiem czemu, ale według mnie masz długie włosy :D

Gość aden nie naśladuj pśp i asterk
z koncowkami ełe! taka madra a tak kopiuje prostaczka:O

Danny, wybacz mi tego "skarba", skądże mogłam wiedzieć, iż nie odpowiada Ci to słowo?:( Darujesz mi to? Skoro masz mniej, to zapewne 28...hm?