Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bje sie tam iscc

Poszlibyscie do pracy do Lidla

Polecane posty

Gość voice
tak, idź. nie wstydź się ludzi czy znajomych, jak ktoś ma jakieś wąty to niech się ciągnie. wstyd to kraść

Gość moniiiiiiik
pracowniku Lidla - to jak miotły nie umią utrzymać, to jak mają liczyć i pieniądze wydawać :) jak się będą śmiać to co to za znajomi...:(

Gość Bje sie tam iscc
Znajomi po studiach wszyscy ambitni:(

Gość Bje sie tam iscc
Znacie moze jakas stronke z nowymi wzorami CV ?

Gość gośśśććć
Najgorsza i najmniej płatna branża to własnie spozywka a jesli jest to na dodatek Lidl to juz porażka konkretna.....wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk.....nie jedz, nie sikaj, nie rozmawiaj, tylko rób rób i rób za smieszne pieniądze w swiątki piątki i niedziele od wczesnych godzin porannych do godzin nocnych. 4 ludzi na zmianie i weż tu sprzedawaj i wysprzątaj 1200 m2 , kazdego dnia zamiatanie i mycie podłogi.....zdecydowanie nie polecam !!!

Gość boner
jest gorzej niż było

Ja pracuje w lidlu i musze powiedziec ze po tym co ja tu przeczytalam to wlosy mi sie jeza na glowie. jak by nie potrzec to zalezy na jaki sklep sie trafi u mnie jest super...Pracuje dopiero 4 miesiace i po 3 miesiacach probnego dostalam umowe na stale (pracuje w niemczech). bardzo sie ucieszylam ze mnie przyjeli moze to nie jest wymarzona praca ale najgorsza tez nie jest placa zawsze punktualnie wyplata 28 na koncie, urlopy planujemy razem i nikt ci nie wciska kiedy musisz isc na urlop. Wlasnie ide do pracy bo mam na 14...

Gość nie przejmuje się
ja jakbym nie miała wyjścia to też bym poszła do pracy do marketu, nie ma sie czeo wstydzic, uczciwa praca jak kazda inna, prostytutką nie jesteś.