Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebny maż informatyk

chcę mieć męża informatyka

Polecane posty

Gość potrzebny maż informatyk

mam oto taki problem- jak zmienic polozenie okna gg kiedy nie widac belki?? po wlaczeniu zawsze jest tak samo;/ jest tutaj jakis mily informatyk??:D

Gość mhhhhhhhm
poszukaj go na allegro 🖐️

Gość Michał Marchlewski
Do tego nie jest potrzebny ani maż, ani informatyk :P :P :P

Gość potrzebny maz informatyk
wiem wiem :D ale to jest taki malutki problemik:D mam ich zwykle wiecej i na wieksza skale:D wiesz jak to zrobic??

Gość żona_informatyka
ja mam męża informatyka, ale gdybym miała takie problemy to na pewno by mnie zostawił i wymienił na bardziej inteligentny model :)

zrobilam tak jak powiedziales, ale wyskakuje tylko menu dotyczace dodania nowego kontaktu:) dodam, ze to jest nowe gg i widzę wszystko poniżej reklamy.

do zony informatyka- dla Twojej wiadomosci zrobilam tak zanim napisalam na forum :P i wlasnie pojawia sie lista ale bez przenies tutaj :P wiec z łąski swojej nie oceniaj mojej inteligencji

ok, rzeczywiście się najpierw to menu wyświetla, musisz wcisnąć lewy alt + spację - wtedy pojawi się już to menu o którym mówiłem, "Przenieś" jest drugie od góry, więc naciśnij potem raz strzałkę na dół i enter i powinnaś móc kursorami przenieść okienko, swoją drogą to dziwne że tak Ci się zaczęło wyświetlać.

nie wiem czy robisz sb ze mnie zarty, ale ten sposob nie dziala. nie pojawia sie zadne menu. jesli sie pojawi to wiem jak z niego skorzystac tak nawiasem mowiac:)

Gość a ja tak czytam
żona_informatyka - jeśli byłabyś taka inteligentna to byś autorce doradziła, a nie filozofowała :P Ktoś może być dobry z informatki, a inny z astronomii, więc weź włóż swoje mądrości do kieszeni!!!

Gość aette111
ale po co Ci taki mąz? żeby cały czas przed kompem siedział? Nie fajnie

dziekuje, ale poradzilam sb inaczej:) zmienilam rozdzielczosc ekranu na mniejsza i okienko przeskoczylo w inne miejsce:) a co do meża- czasmi sb tak zartuje:D ale kazdy zawod niesie ze sb pewne wymagania:) skoro musi siedziec przed kompem no to niech siedzi :)

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tylko nie informatyk :O