Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakarat

Co mogę studiować po maturze bez przedmiotów dodatkowych???

Polecane posty

Gość Bakarat

Cześć!!!Jestem przyszłym maturzystą i zadeklarowałem same podstawowe przedmioty.Co mogę po tym studiować???

Gość zapewne nic
poza poznawaniem anatomii i budowy męskiego członka za pomocą ust

Gość Chociażby europeistykę
Ale co ci to da? Przecież po tych kierunkach, nie dostaniesz żadnej pracy... jest okres zmarnowany.

Gość Bakarat
nasmaruję dupsko i czekam na ataki

Gość Bakarat
Ale konkretnie co mogę studiować po maturze na której zdam podstawowe polski matme i angielski.

Gość ejbisi
Jejku co ty taki niezaradny. Chcialbys zeby wszyscy ci pod nos podstawiali wszystko... z takim nastawieniem to nawet nie masz co sie wybierac na studia. Masz internet to sam sobie poszukaj. Wejdz na strone interesujacej cie uczelni, zobacz rekrutacje i sprawdzaj co trzeba zdac zeby sie dostac na dany kierunek.

Gość dkhhuywsbsja
CHYBA WSZYSTKIE (ALBO WIEKSZOSC) PRYWATNE UCZELNIE POWITAJA CIE Z OTWARTYMI RAMIONAMI NAWET BEZ ROZSZERZEŃ I DODATKOWYCH PRZEDMIOTOW...

Gość A myślałaś o prostytucji
Słyszałem, ze to dobry kierunek :classic_cool:

Chociażby europeistykę Przecież nie trzeba studiować czegoś dla korzyści finansowych - można studiować by rozwijać swoje zainteresowania. Czyż nie? W sumie żaden kierunek nie da pewnej pracy; nawet te techniczno-przyrodnie. W sumie zależy czy Uczelnia prywatna czy państwowa. Jednak jeżeli chodzi o prywatne to myślę że na większość kierunków. Na pewno jeżeli zdajesz matematykę to polecam Ci: Rachunkowość, Zarządzanie może Ekonomia Pozdrawiam!