Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktory wybrac mam

ktory fajniejszy

Polecane posty

Gość rfwefwef
Prędzej bym się porzygała, niż włożyła noszone spodnie, zwłaszcza po cieżarnej (nie wiesz że zdarza się popuszczanie moczu i tym podobne??).

Gość ktory wybrac mam
to na zdrowie:)

Gość bierz pierwszy
fajne ciuchy za fajną ceną. I pomyśleć, że ja rok temu za 4 ciążowe szmatki zapłaciłam prawie tysiaka...

Gość A mnie się bardziej podoba
bluzka z drugiego zestawu (ta niebieska w kwiatki). Spodnie już mniej.

Gość no ale........ .......
no ale co ci da napisanie ktore wziac? wiadomo ze kazda z nas ma inny gust i dopasowuje do tego co sama ma w szafie zajrzyj do szafy jakich kolorow masz najwiecej i juz masz odpowiedz Zalezy tez przeciez od tego kiedy rodzisz, bo jak gdzies w lutym, marcu czy kwietniu to pierwszy zestaw masz totalnie niepotrzebny, na co ci rybaczki gdy zimno?

Gość no ale........ .......
drugi zestaw niepotrzebny, mialo byc, chodzi o niebieska tunike i rybaczki.. z eszta cena przesadzona za 2 uzywane szmatki

Gość ktory wybrac mam
Dzięki, jeszcze 4 godziny zaobcze jak cena wzrosnie, chyba zdecyduje sie na 1, wiecej ciuszków i jeszcze cena przystepna

Gość saleminka8
a ja wogóle nie chodziłam i nie chodzę w ciążowych spodniach,jak było ciepło nosiłam dresowe a teraz jeansowe-zwykłe,tylko że niskie biodrówki i super leżą,brzuszek nie przeszkadza do tego długie bluzki i teraz bluzy i brzuszek ogrzany :) ale z 1 zestawu są fajne