Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka na maxa 1234

ratujcie prosze was!

Polecane posty

dziewczyny poratujcie mnie... moze ktoras z was miala takie objawy: walcze z grzybica pochwy , raz na jakis czas sie pojawia. ale jakos sie wylecze sama. A teraz od jakiegos czasu jest cos nie tak ze mna. Mam białe upławy, swedzi mnie troche, czuje jak cos ze mnie "wylatuje", a do tego piecze mnie jak siusiam, i nawet odbyt mam jakby podrazniony, moze to przez to ze depiluje miejsca intymne co? Calkiem inaczej mialam jak mialam grzybice to jest chba cos innego;| I PROSZE BEZ ZADNYCK KOMENTARZY OBRAŹLIWYCH JAK CHCECIE SIE Z CZŁOWIEKA POSMIAC TO POWIEDZCIE TO KOMUS PROSTO W TWARZ A NIE NA FORUM, BO TO NAPRAWDE DLA MNIE PROBLEM I NIE CZEKAM NA OBRAŹLIWE KOMENTY. DZIEKI I POZDRWAIAM nika

Gość kakakakaka
Kotku masz to cholerstwo do koćna nie wyleczone. Pozdrawiam.

Gość popieram kakakaka
teraz masz mega grzybice.....

Gość pqpqpqpqpqpqpqpqpqp
moze ginekolog?:O

Gość Angellss19
A w jaki sposob leczylas sie ostatnio?? Moze pogorszylas tylko sprawe, mykaj do ginekologa,a na początek kup sobie masc Clotrimazolum (koszt ok. 5zł) a to jest na grzybice i stany zapalne. powodzenia

tez mam ta masc, leczylam sie wlłasnie tym i tantum rosa po tym ostatnim zawsze przechodzialo a ostatnio nie kupilam i lipa.... biegne szybko do apteki bo tantum ;) dziekuje ;**

CZY brałaś ostatnio antybiotyków? moja córka zawsze po leczeniu antybiotykami dostajała dstaje grzybicy.Lekarz prowadzący już wie ,że jak daje jej atybiotyk to przepisuje jej coś dopochwowego żeby nie biegala do ginekologa-jest tak prawie zawsze

Gość Idź jak najszybciej
do GINEKOLOGA,zanim wdadzą się jakieś komplikacje. A im dłużej z tym zwlekasz tym dłużej będziesz się leczyć.