Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem

do czego pasuje niebieski?

Polecane posty

Gość nie wiem nie wiem

nie znam się na kolorach, co dla kobiety jest istnym dramatem. nie umiem mieszać i łączyć, więc wiecznie chodzę w zestawieniu - czarny z czarnym, biały z białym, czarny z białym, granaty z granatami i tak dalej, nuda taka, że aż mi się płakać chce kiedy na siebie patrzę, ale mimo to nie potrafię się przemóc, żeby zacząć eksperymentować (zresztą nawet jak coś z czymś połączę to mam wrażenie, że wyglądam idiotycznie.) dzisiaj weszłam do sklepu i na dzień dobry zakochałam się w niebieskiej torbie, dość ciemnej, problem w tym, że nie mam garderoby w tych kolorach, a nie wiem jaki inny może do tego pasować. pomocy, bo czuję się jak ułom :o

Gość Wolvfram
a jaki masz kolor oczu i wlosów ( prawdziwy ) ?

Gość nie wiem nie wiem
to ma jakieś znaczenie? :P

Gość do szarego pasuje

Gość Wolvfram
niestety ale na ulicach widzę kompletne bezguście kobiece , nasze dziewczyny nie znają się na kolorach i wyglądają w większości jak klony, kozaczki w kolorze brąz , granatowe dżinsy , niebieska bluzka i czerwony płaszcz albo białe kozaczki , czarne dżinsy i płaszcz w kolorze żólto-białym, tragedia :(

Gość Wolvfram
kobieto - to nie jest żadna sztuka aby założyć na siebie cokolwiek i wyglądać jak strach na wróble !

Gość hgjgjkgkgjg
Idź do marketu budowlanego i weź jakis katalog z farbami na sciany, gdzie są podane przykładowe zestawienia

Gość nie wiem nie wiem
teraz się tak przyjrzałam tej torbie i to taki niebieski jak z koziej dupy trąba :D http://gold.400ml.pl/gimages/kolory2.jpg - druga kolumna kolorów od góry, pierwszy kolor od prawej (nautilus). i właśnie dlatego chcę wyglądać jak człowiek 🖐️

moja torba też jest blue ,ostatnio zakupiłam rękawiczki w tym kolorze i starczy no i lubię dzinsy a one też niebieskie mozesz zakupic szal w takim kolorze lub pasek ,buty w sumie lubię zestawienie niebieski z zielenią nie wiem czy pasuje ale lubię :)

Gość nie wiem nie wiem
okej, rozumiem, dzięki wielkie :)