Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Smieje sie kiedy on mnie lize po brzuchu

Polecane posty

Nie mialam z kim pogadac o tym.. chodzi o to ze kiedy on mnie lize po brzuchu i po bokach to sie smieje bo mam tam laskotki, albo lizanie po szyji to samo. Dla wielu ludzi jest przyjemne a ja sie zaczynam smiac i jego to peszy :(

Hej... ja np uwielbiam byc smyrany po plecach, tylko tak mocno pazurkami, pierwsze kilka prob mojej ksiezniczki konczyly sie tym ze zaczynalem sie smiac bo tez mam male laskotki... ale nauczylem ja... a odnosnie smiania sie to ona ma cos takiego ze jak dojdzie to ma atak smiechu, normalnie pierwszy raz to masakra dla mnie byla... ale sie przyzwyczailem... heh tez tak masz?

O czeeeesc IceBreaker :D A pisales ze nie spicie jeszcze ze soba :) hehe ale ok do wybaczenia ;P NO widzisz bo to jets taki delikatny dotyk do ktorego sie trzeba przyzwyczaic, ja jak dojde to....nosz kurde nie moge Ci odp chociaz bym chciala bo nigdy nie doszlam, na prawde! nie nzma tego cudownego uczucia ale domyslam ze sie ze jest fajne :D Kobiety roznie reaguja, Twoja sie smieje, a niektore przeklinaja, moja koleznaka wyzywa swojego chlopaka od sk**** hahahah powaznie ;) a mam takie pytanie do Ciebie... Czy kiedys zsunela Ci sie prezerwatywa?

Pisalem ze nie spimy ze soba w taki sposob klasyczny, w sensie mowiac po chlopsku jeszcze jej nie wsadzilem... ale minetke i paluszkiem to nie raz jej robilem... musze ci sie pochwalic ze miala przedemna jednego faceta, z ktorym stracila dziewctwo ale to ze mna miala pierwszy orgazm... plakal wtedy wtulona w moje ramiona... no teraz ma ataki smiechu... wole ataki smiechu niz placz...