Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fika1111

czy uważacie że spotkanie z żonatym facetem to szaleństwo?

Polecane posty

Gość fika1111
Ale on robi boską minetę...

Gość ółechatczka
to jest powód, dla którego warto jest się spotykać z nim. Co cię obchodzi jego życie?

Gość fika1111
tak trudno zrozumiec ze moze sie zauroczyłam i nie moge sie oprzec... wydaje i sie ze kobiety powinny mnie zrozumiec,chyba kazda miała w głowie kiedys jakies takie mysli i kazda kiedys miała ochote na jakies szaleństwo..

Gość faciooo
Kolejna głupia baba, która się pakuje w znajomość z żonatym. Wolnych facetów nie ma na świecie?

Gość fika1111
są,ale mnie pociąga ten

Gość faciooo
No to zainteresuj się wolnym, taki też będzie cię pociągał.

Gość super glue
Niby jaką wartość ma facet, który zdradza własną żonę. Jeżeli ktoś musi się żenić, żeby sobie pociupciać -- to jest dopiero beznadziejne.

Gość fika1111
super glue nikt tu nie mówił o zdradzie... a ciekawa teoria z tym ze fajny no go ktos chcial jak wolny to beznadziejny haaha

Gość dareq
Koledze wyżej chodzi pewnie o to, że jak facet zajęty to bardziej atrakcyjny dla kobiet. Coś w tym jest, bo np. w moim przypadku gdy byłem wolny to kobiety nie zwracały na mnie za bardzo uwagi. A gdy jestem w związku (w dodatku z bardzo atrakcyjną kobietą), to nagle te, które mnie zupełnie nie zauważały teraz zabiegają o moje towarzystwo.

Gość bo mozeee
dareq zapewne troszke sie zmieniles, wydoroslales, dojrzales......... a to kobietom sie podoba najbardziej :)

Gość Lolita_CK
Z drugiej strony jeśli jesteś dorosła, on też to chyba oboje zdajecie sobie sprawę z konsekwencji. Wiadomo że każda kobieta marzy o przygodzie z zajętym mężczyzną bo to podobno podnieca, ale on też bez winy nie jest... Ma żone a mimo to się spotyka... No cóż, niektórzy się żenią, bo tak wypada w tym wieku....

Gość super glue
Fika, skoro chcesz z żonatym facetem iść na kawę, albo do kina i nie masz zamiaru "iść na całość", to po co ten topik? Idźcie na tą kawę, porozmawiajcie o zagranicznych filmach, kto wam broni?

Gość kolejna ktora sie grubo
myli !!! wyobraz sobie ze NIE kazda ma ochote na takie glupawe sytuacje , jak ochota na zajetego samca !!! tak trudno ci to zrozumiec bajbe ??? no w sumie sie nie dziwie, skoro mozgownicy nie posiadasz !! i wazniejsze twoja obesrana zachcianka , nizeli uczucia innych !!

Gość taka jakaś senna
Po czym poznasz, że mężczyzna jest idealny? Po tym, ze jest mężem innej kobiety. ;) Daruj sobie. Po co Ci takie komplikacje, jak: ukrywanie się, strach przed wykryciem, porzucenie, depresja, chęć zemsty... Po co?

moze stwierdzenie było nieco prowokacyjne, oczywiscie układ z żonatym facetem jaki jest kazdy wie ze to nic dobrego. Mam podobnie doswiadczenie jak dareq kiedyś z kobietami było pod górke od kiedy jestem żonaty to same sie "pchają" daczego? Pozdro

Gość to nie szaleństwo
to kurestwo

Gość korzystaj z życia
:) żonaci faceci są bardziej rozchwytywani bo są najlepsi na niezobowiązujący seks no i oczywiście raczej nie są nosicielami żadnych chorób bo żonka by to odkryła i kazała wyleczyć.

Gość Madame Lopuhov
To zależy czy to Ty jesteś jego żoną. Jeśli nie to nie jest to szaleństwo tylko brak moralności.

Gość fika1111
zonaci sa rozchwytywani bo żonaty facet podnieca kobiety..nie potrafie tego wytłumaczyc co takiego w tym podniecajacego ale pociąga..bo wiesz przewaznie jeak sie widzi zonatego faceta to juz niestety zajety.. i nie mówcie mi ze jakby nie było takich jak ja(bo widze ze juz sie rozkręca,zaraz bedziecie mi tu ublizac i wyzywac)to nie bylo by zdrad,bo przedwszystkim zdrad by nie bylo gdyby ci zonaci potrafili powstrzymac swoje zachcianki i opanowac factazje bo to oni przedewszystkim powinni sie opanować bo oni sie zobowiązali i przysięgali..a wszyscy jak jeden maja laski na boku..bez sensu wychodzić za mąż,ja nie widze sensu.