Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamałam się swoją niewiedzą

Jestem idiotką, całe życie nie wiedziałam jak wyglądają wewn.narządy rodne/////

Polecane posty

:( już widzę jak mnie tu zjedzeicie:( ale po prostu jestem tak wkurzona i załamana, że wolę się wygadać i byc obrażaną niż trzymać to w sobie:( chodzi o to, że zawsze myśłałam, że jak jest wejście do pochwy to ma ono ileś tam cm, wiadomo, że pochwa jest rozciągliwa i różną może mieć gługość no a potem jest małe zwężenie i zaczyna się szykja macicy i dalej jajniki i macica:/ dopiero niedawno przypadkiem dowiedzialam się, że to nie tak, że im głębiej tym bliżej macicy tylko, że macicę od pochwy oddziela ścianka i na niej jest zgrubienie zwane szyjką macicy, a dalej za ścianą pochwy dopiero macica i cała reszta:/ czuję się jak nieuk i debilka:/ a wszystko dlatego,ze jedyne fotki jakie widziałam wewnętrznych narzadów były pokazane jako przekrój z przody, więc tak to wyglądało, że im głębiej tym dalesze narzady, dopeiro niedawno widziałam przekrój z boku i mnie olśniło:(

Gość frrrrrrrrrragolina
pokaz to, co widzialas, bo nie wiem za bardzo, o co Ci chodzi, a jestem ciekawa:D

Gość cbcvbvgh
widziala przekrój macicy słonia i myslała ze ona tez taka ma

no wiesz, taki przekrój z przodu zaraz poszukam:P

no tutaj poniżej wygląda to tak i tylko takie fotki zawsze widziałam, myśłałam patrząc na nie, że im głębiej tym bliżej macicy i jajników:P nie widać tu ściany oddzielającej :O http://www.endoendo.pl/page/img/macica.jpg a takie coś jest bardziej czytelne http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Female_reproductive_system_lateral_nolabel.png&filetimestamp=20051026181046 :(

Gość ban na mozgu jest najgorszy
Zocha, powiedz, czy to Ty ;)