Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem tym załamana na maksa

nie moge znieść dźwięków, buuuuu

Polecane posty

Mieszkam w bloku całe życie, do tej pory na ostatnim piętrze, ale od niedawna przeprowadziłam się i mieszkam pod kimś. To jest po prostu jakaś porażka. Nie wytrzymam tego nerwowo i psychicznie i w ogóle. Wiem, że tak mieszkają setki tysięcy ludzi i żyją, ale ja po prostu nie mogę znieść tego hałasu nade mną. Młody chłopak nade mną (15 lat) czasami słucha jakiejś łupaniny – techno, czy coś takiego. Znoszę to ze stoickim spokojem, choć w środku we mnie wrze i mam chęć pójść mu nagadać, ale – słucha tego w przyzwoitych godzinach. Ale masakryczne jest to, że oprócz tego słyszę jakiś pogłos telewizora, albo samo bum bum z muzyki, gdy jest ona ściszona. Ale te basy słychać pomimo to. Staję się kłębkiem nerwów. Mój mąż nie widzi problemu – on wcale nie zwraca na to uwagi. Czy ja jestem jakimś dziwadłem? Zwariuję. Chce się tylko pożalić. Ale zaraz na mnie naskoczycie i powiecie, że jak mi nie pasuje, to nie musze mieszkać w bloku… buuu Na noc kupiłam sobie zatyczki do uszu, choć w nocy jest cicho. Ale mam takiego stresa, że muszę wkładać te zatyczki i już. Na wszelki wypadek.

Gość zrob sufty podwieszane
akustyczne:) bedzie mniejszy problem. ja mam wyzej siebie pier...psa co wyje caly dzien, a ja jako,ze pracuje w domu mam przejeb... :D ale jak wlacze muze to nie slychac:)

Gość masz napewno juz nerwice.
ja po smierci babci mialam to samo...a tu wszedzie disco techno i chuj jeden wie co jeszcze!zaczelam brac leki uspokajajace...malo pomagaly. i skonczcie krytykowanie takich jak autorka i ja.nie kazdy jes tak elastyczny ze nicmu nie przeszkadza.

Gość inkkkkkkka
współczuję,też bym nie zniosła umta umta:) na szczęscie mam spokój.Ja bym się odwdzieczyła sluchając muzyki metalowej(takiej słucham tyle że na słuchawkach ze wzgledu na sasiadów) na cały regulator.Myślę że po kilku dniach zrozumieliby sąsiedzi:)

Gość inkkkkkkka
psa bym zhniosła ale umta umta nigdy:) ale byłaby wojna:)

dzięki za miłe słowa. nie będę się odgrywać na nim, jak sugerują niektórzy, puszczając u siebie głośną muzykę, bo po pierwsze, nie lubię słuchać głośno muzyki, a po drugie, przecież nie tylko on by słyszał, inni sąsiedzi również. a ja nie jestem uciążliwa sąsiadką. chyba, ze nie wytrzymam i pójdę do niego coś mu powiedzieć i może być niemiło potem spotkać się na schodach. dlaczego zmusza mnie do słuchania swojej muzyki?? już nie mogę się doczekać, kiedy dorośnie i pójdzie na studia czy gdzieś...

Gość w bloku ma sasiada co kupil sy
nusiowi perkusje!meczyl ta perkusja i jej dzwiekami caly blok przez kilka miesiecy i nic nie mozna bylo im powiedziec bo nie docieralo...teraz juz nie ma tej perkusji a blok odetchnal z ulga...cudowne dziecko kurwa...niech idzie do mam talent!=/

Gość no i juz nikt nic nie powie a
no i juz nikt nic nie powie a szkoda

no właśnie, szkoda. wychodzi na to, ze nie ma żadnej rady na takiego sąsiada, trzeba to wytrzymać. tylko ile można