Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytanieeeee

bylam u ginekologa i

Polecane posty

Gość mampytanieeeee

mam jakas zaogniona nadzerke. robilam wczesniej cytologie ale za granica i wyszla ok. moja gin uwaza ze ta cytologia nie jest za dokladna i wiarygodna i kazala powtorzyc badanie. spotkal sie ktos z czyms takim ze np cytologia wyszla dobrze a i tak potem sie okazalo ze cos jest nie tak. strasznie sie boje

Gość mampytanieeeee
no dmucham caly czas. ale mam stracha bo cytologia wyszla mi za granica dobrze(jakis miesiac temu) a ta mi teraz gada ze ta cytologia jest niewiarygodna

Gość szklanapogoda
bo cytologia ma malo wspolnego z nadzerka.czeka cie zabiec usuniecia jej

Gość postrzelona w głowę
z tego co mi wiadomo to lekarze mają duże dopłaty za usuwanie nadżerek. ja z czterema koleżankami poszłyśmy do tego samego ginekologa i każdej z nas wykrył ostrą nadżerkę. piszcie co chcecie ale ja nie wierzę w takie cuda...

to prawda.tylko w polsce jest taki nacisk na wypalanie/wymrazanie nadzerek!w innych krajach jesli nadzerka nie jest przeogromna,to nic sie nie robi,bo to wrecz naturalna sprawa.moj ginekolog powiedzial,ze mam "nadzerke",ale prawda jest taka,ze kazda mala dziewczynka rodzac sie ma cala macice niepokryta blona sluzowa,dopiero po urodzeniu zaczyna zarastac i czasem nie zarosnie do konca i to taka natura..i ze juz dawno udowodniono,ze nadzerka nie ma zwiazku z rakiem szyjki macicy i nie trzeba jej usuwac,tylko pilnowac cytologii,zeby zapalen nie bylo... w NL nikt nie sprawdza nawet nadzerek,tylko cytologia

ja tez mam nadzerke i zyje.moja mama tez ma i co?mi lekarz powiedzial tylko ze mam i juz. i ze zobaczymy jak to bedzie po porodzie bo czasmi sama znika.

Gość mampytanieeeee
tak tylko ze u mnie jest jakos zaogniona i gin powiedziala mi ze w tej cytologii ktora jej pokazalam czegos tam brakuje. zreszta za granica gin tez mi powiedzial ze mam zaogniona nadzerke zrobil cytologie i niby wyszla ok

Gość postrzelona w glowe
wiec lepiej nie lekcewaz tylko usun.

Gość mampytanieeeee
ale ona na razie nic nie mowila o usunieciu tylko jeszcze raz popbrala cytologie twierdzac ze tamta jest niewiarygodna. i teraz sie martwie bo gdy miesiac temu amta wyszla dobrze to sie ucieszylam ze jednak jest dobrze a ta mi teraz wyjezdz z tekstem ze nie wiadomo czy jest dobrze

Gość postrzelona w glowe
więc spokojnie zaczekaj na wynik. myślę, że będzie dobrze. nie ma ci się martwić na zapas :)

Gość mampytanieeeee
ale gin mnie nastraszyla ze w tamtej cytologii czegos tam brakuje w opisie chyba a ze to wlasnie jest wazne itp itd