Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21typ

wybrac ladna czy fajną?

Polecane posty

Gość 21typ

startuja do mnie dwie lask ijedna sliczna druga fajny charakter co wybrac??

Gość wybierz fajną
a te ładną wyruchaj;)

Gość 21typ
fajny charakter ma lekka nadwage ale zadbana a ta sliczna to zajebsita

Gość 21typ
no wlasnie tego nie wykluczam ze tez jest fajna z charakteru

Gość SQR3BYQ
weź sobie fajną. a mi daj numer do ładnej :D

Gość z fajna sie nie bedziesz
nudzic

Gość Ja iem
Z doswiadzczenia wiem ze te "śliczne" maja zawyżone ego i nie pogadasz z nimi o wszystkim , tylko o tym jaki ona krem nie kupila i jakiej sukienki nie widziała.. A ta z nadwaga skoro ma fajny charakter to polecam. Nie są takimi "ksiezniczkami" a jak ma wiecej cialka to fajnie jest taka "pougniatac". Sam mam taka plastelinke i nie oddalbym za sto chudzielców.

Gość Ja iem
No chyba ja ze masz 16 czy 17 lat To wy lubicie te z chlopska figura bez pupci ;) a moja sie wkurza jak ja klepne w tyleczek czasem ale i tak wiem ze to lubi.

Gość 21typ
mam 21 lat zoabcyzmy jak to bedzie ale ejstem za ta fajna z charteru

Gość gfhngj
do ja iem po prostu cienie stać na fajną bo od kiedy to facet lubu pougniatać tłuste babsko, za cycocha to owszem fajnie tym bardziej że nie tylko grube mają duże cycki

Gość Wielki_Mistrz_Zen
bierz fajna.....ładne sa nijakie....na długa mete nie dasz rady z ładna...ot takie paniusie....nie nadaja sie do zwiazków

Gość jestem śliczna
ihihihihih, i sie własnie dowiedzialam ze wszystkie sliczne sa nijakie i gadaja tylko o kremach, buhahahahahahaha wszystkie-wszystkie? co do sztuki?;> to jakas zajebiscie przeoczona przez psychologów prawidłowosc :D a te z nadwaga to wiadomo - wszystko 100% intelektualistki

Gość ładną na kochankę
fajna do związku

słyszałam że normalni faceci nie chcą pieknych kobiet, bo by trzeba było sie ładnie nawkurwiać

Gość czesława przemądrzała
moim zdaniem powinieneś wybrac tą fajną,bo nawet jeśli nie jest extra laską to przynajmniej jest szansa,że uda się ją trochę podrasowac,wiesz kosmetyczka,fryzjer,odpowiedni ciuch i będzie git:D ta ładna może okazac się nadęta albo pusta,a wtedy z niej nie zrobisz "fajnej":p

Gość Karinaaaaa
Wybierzesz ładną...a poźniej zreflektujesz sie...a bedzie już za póxno..i tak i tak zostaniesz sam:)

wybrac ladna czy fajną?" To zależy :) Co chcesz z ta panna robić i jakie masz wobec niej zamiary ?

Gość 21typ
nie jestem typem lovelasa wiec szukam dziewczyny raczej na zwiazek a nie tylko sex wiec wydaje mi sie ze ta fajna bedzie idealna bo ladne zawsze wydaja sie nadete

szukam dziewczyny raczej na zwiazek a nie tylko sex " więc ani jedna ani druga :D

Gość skoro ładne wydaja ci sie
zawsze nadete, to masz problem ze soba i swoja samoocena a nie ona z nadeciem... dlaczego wszystkie posty na jedno kopyto? od kiedy to uroda/brak swiadczy o charakterze? czemu ta ładna nie moze byc fajna, skad wiecie skoro nie znacie? zazdroscicie nieznajomej lasce urody? wiec wpychacie gosciowi brzydsza, zeby ładna czasem nie miałami urody i faceta? rozumiem ze jak sie upase do 100 kg to bede fajna, jak do 120 to bardzo, a jak dobije 150 to bede meeeeeeeega:)