Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21typ

wybrac ladna czy fajną?

Polecane posty

Tę, w której towarzystwie będziesz czuł się lepiej. Jeśli natomiast chodzi tylko o krótką przygodę, to radzę ładną :P

Gość iva97
Moja babcia mawiala "LADNA MISKA JESC NIE DAJE" Mysle, ze ta fajna, tez jest piekna , ale ma to piekno w sobie ukryte. Poza tym jesli jest tak jak piszesz, ze nie chodzi tylko o przelotny romans, to z cala pewnoscia wybierz ta fajna. Byc moze fajna, stanie sie dla Ciebie najpiekniejsza ze wszystkich kobiet, czego wlasnie ci zycze. pozdrawiam iva.

Gość ndflnkl
ale wy wszyscy pieprzycie - ja jestem podobno "piękna" - tak o mnie mówią ale mam też fajny charakter, jestem lojalna, wierna, pogodna - jak czytam takie denne bzdury to mi się słabo robi - ciekawe czy ta przy kości jest dla wszystkich taka fajna czy tylko dla ciebie- jakie to dziwne że ja zawsze staram się być ok w stosunku do każdego- tak aby nikogo swoim zachowaniem nie urazić a mnie takie laski przy kości, ciągle się zdarza, że traktują tak wrednie że się w pale nie mieści - tylko do facetów się uśmiechają i zgrywają "równe babki" - uroda nie ma NIC wspólnego z charakterem - lipa to będzie jak się okaże po czasie że twoja fajna nie jest taka fajna i do tego nie za ładna - mój brat jest mega przystojnym facetem - nie mam kobiety która się by za nim nie obejrzała - jego ówczesna dziewczyna zerwała z nim bo stwierdziła że nie wytrzyma presji, tego że wszystkie sie nim interesują i że on na bank ją w końcu zdradzi - heh popełniła największa głupotę życia i wiem że żałuje tego do dziś bo dzwoni czasem do mnie i przy okazji zawsze się o niego wypytuje a sama obecnie z nikim nie jest natomiast mój brat tak jak ja jest fajnym porządnym facetem i ma żonę i synka i jest wierny jak pies i ciągle zapatrzony w swoją obecną żonę- nie ocenia się człowieka po urodzie - to największy najczęściej popełniany błąd - skreślać kogos bo jest ładny - co za bzdura - ale twoja sprawa - możesz zaprzepaścic coś pięknego

Gość knkn
podobno to michael jackson zyje:D

Gość llena25
Zolza, a gdzie autor napisal, ze ta fajna jest brzydka, bo nie zauwazylam?

Gość llena25
Jesli ta sliczna jest faktycznie taka sliczna, to pewnie nawet ladna dziewczyna blado przy niej wypada. Moze ta druga nie jest tak zrobiona jak ta pierwsza, moze nie eksponuje swoich atutow, ale autor slowem nie wspomnial, ze ta druga jest brzydka.

mężczyźni są bardziej tolerancyjni oceniając urodę kobiet od samych kobiet jeśli dla niego nie jest atrakcyjna to podejrzewam, że mona ją nazwać brzydką mogę się mylić i nie robiłabym z niego na tyle ograniczonego umysłowo, że nie potrafi ocenić obiektywnie i koniecznie musi porównywać do jednej ładnej oceniając urodę, kobiet raczej zna wiele, ma porównanie szersze zresztą może poznać bliżej obie, zamiast dokonywać już wyboru co się jemu podoba i co woli- jego decyzja śmieszne natomiast jest pisanie o zawyżonym ego i obligatoryjnym beznadziejnym charakterze ładnych takie założenie inteligencji nie zdradza, więc równie dobrze ja mogę napisać, że ludzie brzydcy są nieinteligentni i zazdrośni

Gość ani ta ani sia
daj spokój tym kobitkom, bo co one z takim jak Ty cepem będą robiły!

Gość lady_GaGa__
znajdz taka ktora bedzie i ladna i fajna ! proste... :)

Gość 21typ
wybralem dwie hehe zartuje jednak zostaje przy tej fajnej przy niej lepiej sie czuje ;]

Gość do 21 typ
wybralaes to fajna bo przy niej nie musisz sie tak starac jak przy ladnej? ladna sprawia ze masz kompleksy? no i jak dlugo sie znasz z nimi?

Gość 21typ
fajna znam dluzej niz ta ladna hm mzoe cos w tym jest z tym staraniem sie bo wydaje mi sie ze jak znia ide po meiscie to wszyscy sie na nia gapia i mysle wtedy ze mogla by meic kazdego i zostawi mnie w pizdu

Gość a g n ie s z k a _
a ja bym Ci powiedziala drogi kolego ze wez sobie ta fajniejsza tylko kurde dlaczego mowisz ze fajniejsza? dla mnie ktos fajniejszy to ten z ktorym mozna pogadac o wszystkim, posmiac sie, itp, o wygladzie nie bede mowic bo to jasne ze tez sie liczy ale jak dziewczyna jest troche grubsza to przeciez zawsze moze pocwiczyc troche, mniej jesc, itp:P nie ma opcji zeby uroda wygrala z charakterem na jedna noc oczywisicie, niezaprzeczalnie

Gość 21typ
dokladnie jak mowisz w tym przypadku wyglad to nie wszystko

Gość 21typ
moze temu ze jedna znam dluzej(lepiej)

Gość do 21 typ
czyli z obiema chodzisz na randki? gdzie je poznales? w szkole? i jak wyglada ta fajna? faktycznie paskuda?

Gość kroljulian
Powiem tak: Zwykle spotykalem sie z tymi pieknymi bo myslalem ze sa super jedynie co poczulem to minusy na portfelu i non stop focha ze cos nie pasuje a na w towarzystiwe presje z jej strony bo wiedzialem ze bedzie foch za to ze powieteze bylo za geste. Ostatnio spotykam sie z ta fajna a nie piekna jak to mowicie i wiecie co uwazam to za najlepsze co moglem zrobic. Na imprezach super sie z nia bawie w lozku sporo nowych rzeczy sie naucyzlem :) (kamasutra) a jak tylko mam jakis problem czuje podpore dzieki tej osobie potrafei sie bardziej motywowac do dzialan a co za tym idzie ona widzi moje starania jak wlacze o sowje cele to ona tez zaczela walczyc ze swoimi celami i jak tak dalej pojdzie to ona sie stanie piekna z super charakterem. Suma sumaru piekne sa fee fajne sa ok a o maszkaronach to nie wiem bo w przyrodzie mosi byc rownowaga :) BTW osoby ktore pisza fajna i ladna mowia same za siebie mam wysokie ego :P (wyzej sra niz glowe ma) wiec chyba nie trzeba tego rozbudowywac