Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxa252

Termin Koncówka Października

Polecane posty

Gość Roxa252

Witam :):):) Wiem że tematów takich jak ten jest dużo ,ale może któraś z dziewczyn chciałaby dołączyć do mnie i zacząć już końcowe odliczanie do Narodzin. Mój termin 29 październik :):):) Zapraszam serdecznie do podzielenia się swoimi objawami, wrażeniami i wszytskim związanym z Tym Wielkim wydarzeniem :)

Gość saleminka8
to ja sie doczepię :P bo termin mam 24.10 (wg usg w 32tc) i 30.10 (wgOM )wyliczony mam jeszcze na 7.11 wychodziło tak wg usg do 20tc gdzieś :P

No to i ja się przyłączę - termin mam na 25.10, ale pierwsze dziecko urodziłam 9 dni po terminie, więc liczę się z tym,że i tym razem może być podobnie - pewnie zostanę "listopadówką". Co do objawów to tak jak poprzednio czuję się super i nic porodu nie zapowiada;)

Gość roxa252
Ja tak pisałam mam termin na 29 :) Waga malucha z przed tygodnia to 3800 :) Jutro Ktg Póki co tez nic się nie zapowiada zeby było wczesniej :) Torba prawie spakowana :) Łóżeczko czeka, ubranka poprane poprasowane :) Ostanio lekarz na wizycie wspomniał coś o cesrace ,ale nie dał żadnego skierowania , poczekamy zobaczymy :)

Gość saleminka8
hehe nie tak szybko :P u mnie nic nie zapowiada porodu w najblizszych dniach,wczoraj za to miałam ukłucia przez 3 godziny w dole brzucha w pachwinie,ale to tylko tyle :) małemu cieplutko to się mu pasuje w brzuszku :)