Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zmarnowany

Moja dziewczyna niechce sie ze mna kochac

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
je艣li dziewczyna jest aseksualna to niby m臋偶czyzna ma jakie艣 chore prawo wtedy zdradza膰 j膮 do ko艅ca 偶ycia? g艂upota.. ! je艣li mia艂abym by膰 na jej miejscu to ju偶 wola艂abym by膰 sama ni偶 z ch艂opakiem kt贸ry kochaj膮c si臋 z innymi wog贸le nie zas艂uguje na miano bycia tym 'moim' ch艂opakiem.. co to za mi艂o艣膰 by膰 z jedn膮 a kocha膰 si臋 z wszystkimi innymi !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
"po 10-15 min takiej zabawy zapyta艂em szeptem czy mog臋 wej艣膰... Odpowiedz brzmia艂a : "nie" i na tym zakonczy艂a sie ca艂a poranna akcja.. No a mi sie wydaje ze juz w takiej sytuacji to nawet trudno jest odm贸wi膰" A po co ja pytasz? Zachowaj sie jak prawdziwy mezczyzna i poprostu rob swoje dalej i wejdz. Twoje pytanie jest dla niej pewnie odrzucajace. Jestes jak baba. Ona nie jest delikatnym kwiatuszkiem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest chora na ozi臋b艂o艣膰 p艂ciow膮(brak orgazmu) i nic nie zrobisz, jedyne wyj艣cie, to zako艅czy膰 zwi膮zek i znale藕膰 zdrow膮 kobiet臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
<> S艂uchaj czyta艂am jak naisa艂e艣 to zdanie:po 10-15 min takiej zabawy zapyta艂em szeptem czy mog臋 wej艣膰... Odpowiedz brzmia艂a : "nie" Jestem kobiet膮 i moj facet nie pyta si臋 czy morze we mnie wej艣膰 nie pytaj jej o to tylko r贸b swoje opowiem ci o mnie i o moim 偶yciu intymnym kiedy m贸j facet mnie pie艣ci po piersiach itd. to p贸藕niej zawsze co艣 jest nie ma tak 偶e mnie popie艣ci i to wszystko. Tak偶e kiedy j膮 pie艣cisz i chcesz to z ni膮 zrobi膰 to too r贸b,bo ona napewno tegochce tylko ty musisz zacz膮膰 dominowa膰 wtedy ona b臋dzie wiedzie膰 偶e ty j膮 prowadzisz a nie ona ciebie,ona jest poprostu nie艣mia艂a i chce 偶eby艣 ty przej膮 inicjatywe.Nie okazuje ci tego ale uwie偶 ona tego w g艂臋bi duszy chce a nawet pragnie :) Pozdrawiam i powodzenia..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trafi艂em na ten temat, bo sam mam podobny problem. Moja narzeczona r贸wnie偶 m贸wi mi, 偶e ,,wszystko jest ok, 偶e mnie kocha, ale ...", no w艂a艣nie - jeste艣my ze sob膮 od ponad 2 lat, na pocz膮tku jak to wiadomo by艂 ogie艅 i seks dos艂ownie wsz臋dzie i w ka偶dej pozycji, potrafi艂a si臋 dla mnie przebra膰 i wzajemnie odgrywali艣my r贸偶ne scenki :), nie by艂o problemu z tym, aby艣my uprawiali r贸wnie偶 seks oralny i nie wstydzi艂a si臋 mnie dotyka膰, od jakiego艣 czasu to si臋 zmieni艂o, seks jest inicjowany wy艂膮cznie przeze mnie, nie chce mnie dotyka膰, poniewa偶 jak to m贸wi ,,艣lini si臋,, o seksie oralnym r贸wnie偶 nie ma mowy, a zwyczajne kochanie poprzedzone jest zazwyczaj s艂ownym m臋czeniem, nie bierze tabletek, wi臋c tutaj problem odpada, wci膮偶 powtarza 偶e mnie kocha, ale nie ma takiego zapotrzebowania na seks jak ja, zastanawiam si臋 czy problem nie istnieje gdzie艣 indziej, a mianowicie istnieje pomi臋dzy nami spora r贸偶nica wieku - ok. 20 lat, ona ma 25, nie jestem jaki艣 zaniedbanym facetem, mo偶e przyda艂oby si臋 zrzuci膰 kilo tu i tam, ale jak si臋 poznali艣my wygl膮da艂em podobnie, dbam o higien臋 cia艂a, dbam o to, aby by艂o romantycznie, nigdy nie mog艂a narzeka膰, 偶e w 艂贸偶ku my艣l臋 o sobie, wr臋cz przeciwnie .... jestem zdesperowany podobnie jak autor tego zapytania, nawet nie bior臋 pod uwag臋, 偶e mnie zdradza, poniewa偶 gdyby tak by艂o to zwyczajnie by mnie zostawi艂a i tyle, mo偶e kt贸ra艣 w Was co艣 mi podpowie .... by艂o ju偶 tak wiele rozm贸w, takich spokojnych i szczerych, t艂umaczenia jakie to dla mnie wa偶ne itd. ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶 jeste艣 ju偶 dla niej nie atrakcyjny skoro jeste艣 starszy od niej o 20 lat mo偶e chce m艂otszego no nie wiem wiesz to jest m艂oda dziewczyna i chce sie bawic itd.. porozmawiaj z nia szczerze czy cie kocha czy j膮 poci膮gasz jeszcze powodzenia :) i pozdrowienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dysortografik
Pozdrowienia dla wszystkich. Odnosz臋 wra偶enie 偶e powinni艣cie zacza膰 od podstaw tzn... Czy jeste艣cie dobrymi kochankami... Czy wasz sex jest interesujacy ... Czy og贸lnie wasza partnerka lub partner morze postrzega膰 was jako osob臋 atrakcyjna sexualnie, powarznie podchodzaca do tematu? Czy sami siebie widzicie w r贸偶nych rolach jakie trzeba gra膰 w czasie aktu sexualnego( jestem twardy lub dziki , namietny, dominujacy lub ulegly, zaangarzowany lub ca艂kowicie pasywny- wrecz nie zwracajacy uwagi ... ) jako dobrych aktor贸w? Czy wasza technika sexualna - wr臋cz u偶y艂 bym s艂owa technologia operowania w艂asnym cia艂em jest do艣膰 dobra?(czy potrafisz zwolni膰 czas ;-) dla niej lub go przyspieszy膰 ( p艂ynno艣膰 w wykonywaniu ruch贸w przej艣膰 pomi臋dzy pozycjami- czy nawed jak 艣ciagasz z siebie ubrania- mam tu na my艣li zw艂aszcza skarpetki ;-) Czy wiecie jak dzia艂a cia艂o waszej partnerki? Czy umiesz ja dotyka膰? CZY MA Z TOBA ORGAZM??? Odnosz臋 wrarzenie r贸wnierz i偶 razem ze zainteresowaniem toba u innych kobiet wzrasta ch臋膰 oznaczania terenu przez twoja partnerke... A to jest zazwyczaj wynikiem tego jaka jest twoja prezencja , czy jeste艣 zadbany, kultura fizyczna - pewno艣膰 siebie a co za tym idzie si艂a - kt贸ra dzia艂a jak afrodyzjak na kobiety ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sz
Powiem tak, Jeste艣my ju偶 6 lat... Na pocz膮tku, nie ma gdzie, nie ma jak, ale kochali艣my si臋 nawet codziennie. P贸藕niej, jest jak (mieszkamy razem na akademiku) i te偶 sex jest codziennie, p贸藕niej ju偶 ciut rzadziej, mo偶e 3 razy w tygodniu. P贸藕niej ju偶 mieszkali艣my prawie razem - sex coraz rzadziej i rzadziej, powiedzmy raz w tygodniu. Teraz w艂asne mieszkanie, 6 lat razem. Praca, nie jaka艣 wyczerpuj膮ca ale codzienne 偶ycie itp. Sex - mo偶e raz w miesi膮cu, mo偶e dwa... Oczywi艣cie s膮 dni kiedy tworzysz atmosfer臋, starasz si臋 mega nakr臋ci膰 sytuacj臋. Powiedzmy 10 razy w miesi膮cu s艂yszysz "nie" bo - jutro trzeba wsta膰 do pracy (za p贸藕no), bo ju偶 jestem zm臋czona itp. Pr贸bujesz zaraz po pracy, mo偶e wczesnym wieczorkiem - "nie" bo to nie pora, p贸藕niej. P贸藕niej znaczy "nie", nauczy艂e艣 si臋 tego. 6 lat razem kochasz j膮. Wiesz, 偶e jeste艣 atrakcyjnym m臋偶czyzn膮 (bez przechwa艂ek), nie raz mia艂e艣 okazj臋 do zdrady, ale kochasz j膮 i nie zrobi艂e艣 tego. Wiesz, 偶e m贸g艂by艣 znajdywa膰 nawet przygodne partnerki, ale nie chcesz, chcesz T膮. Przeprowadzi艂e艣 ju偶 kilka rozm贸w, bardzo powa偶nych na ten temat, ona rozumie, wie ale w og贸le nie odnosi si臋 do tematu. Nie m贸wi "nie mam ochoty i ju偶" tylko po prostu nie odpowiada. M贸wi, 偶e rozumie i 偶e kocha. Po 6 latach (mo偶e jaki艣 czas temu) u艣wiadamiasz sobie, 偶e Ona przez ten czas tylko raz wysz艂a z inicjatyw膮. M贸wi, 偶e kocha. Czujesz, 偶e kocha. Te偶 j膮 kochasz. U艣wiadamiasz sobie, 偶e w tym zwi膮zku Ty jeste艣 dawc膮, ca艂y czas Ty ulega艂e艣 szed艂e艣 na kompromisy. Wiesz, 偶e ty dbasz i stawiasz jej przyjemno艣膰 i wygod臋 ponad wszystko. Wiesz, 偶e nawet je艣li by by艂a stara, mniej atrakcyjna, to i tak chodzi艂oby o ni膮. Wiesz, 偶e mog艂aby obudzi膰 ci臋 w nocy i nawet jakby艣 mia艂 mie膰 zawalony ca艂y nast臋pny dzie艅 to chcia艂by艣 j膮 tu i teraz. Kiedy艣 tak by艂o, kiedy艣 nie raz zawali艂e艣 nock臋 ale to by艂o pi臋kne. Teraz nic tylko z艂o偶one przed snem ciuchy, przygotowane na nast臋pny dzie艅. Wiesz, 偶e nic dla Ciebie co mia艂oby si臋 wi膮za膰 z jakim艣 jej wyrzeczeniem (chodzi o 偶ycie). Teraz wiesz, 偶e nie potrzebnie da艂e艣 z siebie wszystko ju偶 na starcie niczego nie wymagaj膮c. Wiesz, 偶e kocha i wiesz, 偶e kochasz. Wiesz 偶e nie chcesz z jej strony po艣wi臋cenia je艣li chodzi o "te" sprawy. I czujesz t膮 przeszywaj膮c膮 ca艂e cia艂o i zmys艂y F R U S T R A C J 臉.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czytam i przykre to... Nie tra膰cie nadziei. Pierwsze lata w zwi膮zku, ja na tabletkach, m膮偶 totalnie niedopieszczony , zaniedbany i zraniony. Nie wiedzia艂am o co mu chodzi, serio. W trakcie ci膮偶y zrobi艂o si臋 lepiej, a po ci膮偶y - w og贸le super, paradoksalnie. Dzi艣 mamy dwoje dzieci, jeste艣my ze sob膮 d艂ugo, a seks jest najlepszy. Najbardziej fantazyjny, pomys艂owy, czasem leniwy i czu艂y, czasem numerki na wariata. Patrz臋 wstecz i nie wiem, jak mog艂am by膰 tak膮 egoistk膮. Staram si臋 wynagrodzi膰...

Udost臋pnij ten post

jaki problem? kopa w kitniak i szukaj drugiej,co b臋dzie mia艂a ochot臋 ,ona pewnie nie ma ochoty tylko na ciebie ,to jaki sens trzyma膰 si臋 takiej d**y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sz wczoraj X jaki smutny post 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie kazdy ma takie same potrzeby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze jej nie pociagasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak czesto macie seks?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daw1900
mam taki sam problem jak ty my jestesmy prawie 9 lat bylo identycznie za 3 miesiace biezemy slub kochamy sie raz moze dwa w miesiacu. zawsze ja musze zaczac bo ona jest zmeczona jutro rano do pracy musi wstac jest troche strasznie. Mowi ze mnie kocha i takie tam ale nie moge jej rozgrysc kupilem jej kiedys piekny stroj na upojna noc to tylko raz zalozyla nie wiem co jest nie tak niby wszysto ok ale jest masakra. Moze wiecie jak ty znienic bo ja juz wszystkiego probowalem pozdro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tutaj nie znajdziesz odpowiedzi. bo kobiety maja naturalna solidarnosc jajanik贸w. Jak facet nie ma ochoty na sex to dramat, dla kobiet, a w dr贸g膮 strone czyli jak ona nie ma ochoty...to tak jakby bylo normalne dla nich...ja mam z moja kobieta to samo...i to chyba powazniej...bo juz straci艂em rachube ;/ poprostu ja zostawie...rozmawialismy o tym i jakos jej to nie przeszkadza....czyli ma kogos na boku czy cos....jak jej to zwisa nie ma co sie wysilac i walczyc bo se tylko leb rozje...o mur....sorry drastycznie, ale tak juz jest, 偶e prawda jest zazwyczaj poprostu brzydka;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietaaaaaaaaaaaaa
panowie a co robicie aby kobiecie ul偶y膰 w codziennych obowi膮zkach? Skoro m贸wi,偶e jest zm臋czona to mo偶e wypada jej pom贸c ,aby mia艂a ochot臋 a nie pada艂a wieczorem "na pysk". Jaki dzie艅 taka noc-tak my艣li kobieta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak partnerka nie chce seksu to j膮 olej i znajd藕 sobie kochanke. Przekonywanie kogo艣 na si艂猫 do seksu nie ma w og貌le sensu. Od 10 lat jestem 偶onaty i z moj膮 偶on膮 kochamy si猫 艣rednio raz na dwa miesi膮ce, bo ona wi猫cej nie chce. Nie to nie, trudno, kochanka za艂atwi膮 spraw猫. I wam te偶 tak radz猫 drodzy panowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
8 lat zylem w takim zwiazku, 8 lat zastanawiania sie co ze mna jest nie tak. Seks raz na 2 czy 3 miesiace. W domu nie bylo przemocy, nie mam nadwagi, wiem co to mydlo, nie pije i nie pale. Nie uganialem sie za spodniczkami - dla mnie liczyla sie tylko ona. Bylem szalenczo zakochany. Moje serce bilo tylko dla niej (i nadal czesciowo bije, na co nie mam wplywu). Moze nie potrafilem tego lepiej okazac, moze po prostu nie dobralismy sie fizycznie. Jesli seks jest w zwiazku wazny, a partnerzy niedopasowani, taki zwiazek nie ma prawa bytu. Ludzie nie skazujcie sie na tortury, kazdy ma prawo do szczescia, pragnie akceptacji, chce intymnosci... i tego Tobie w zyciu zycze juz z inna partnerka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem ci to z mojej perspektywy delikatnej , romantycznej religijnej dziewczyny , ona na pewno ci臋 kocha ale sprowadza seks do wydarzenia bardzo powa偶nego , kt贸re w jaki艣 spos贸b zmieni jej 偶ycie , zwyk艂膮 dziewczyna tego nie zrozumie 偶e te bardzo wra偶liwe maj膮 swoje idea艂y , swoja romantyczn膮 wizj臋 , cz臋sto r贸wnie偶 religia ma w tym sw贸j wk艂ad , my艣l臋 偶e nie powiniene艣 jej nienawidzi膰 za to

Udost臋pnij ten post